Publicitat
Societat · 11 de Gener de 2019. 12:20h.

La jutgessa talla en sec un al·legat polític de José Tellez

"Aquí no estem per creences"

La jutgessa talla en sec un al·legat polític de José Tellez

La titular del jutjat penal número 7 de Barcelona va advertir el regidor de Guanyem Badalona, Jose Téllez, que el dret a l'última paraula no era per fer "al·legats polítics". "Aquí no estem per creences", li va etzibar, segons l'àudio difós per Directa, en el judici per haver retornat uns cartells d'Òmnium confiscats per la Policia Local de Badalona abans del referèndum de l'1 d'octubre.

Téllez va iniciar el seu al·legat final dient que "si avui estem aquí, és per un excés i abús de la funció del Ministeri Fiscal" i va demanar que es tingués en compte que als càrrecs públics "ens fan jurar per imperatiu legal la Constitució Espanyola, no només l'article 2 o el 155, també hi ha l'article 20, que diu que qualsevol ciutadà té dret a expressar i difondre lliurement els pensaments, idees i opinions mitjançant la paraula, l'escrit o qualsevol altre mitjà de reproducció".

La jutgessa el va interrompre i el va advertir que "l'última paraula és per aclarir els meus fets no per tenir el seu aforament (...)". Tot i això, Téllez va continuar defensant el seu paper de "de mediador" i va subratllar que "en cap cas vaig exigir res. Estem aquí avui perquè...".

La magistrada va tornar a tallar el discurs del regidor per exposar que "en tot cas si vol fer valoracions, tothom pot tenir idees, però estem única i exclusivament pel delicte, la resta és que no interessa a aquest tribunal que és el que ha de posar la sentència. Vostè pot fer les seves manifestacions on vulgui, però aquest és un procediment penal i hem de seguir el ritual...".

Malgrat l'advertència, José Téllez va insistir que "li respecto però jo només volia dir que crec que estem aquí...". "Aquí no estem per creences, estem única i exclusivament perquè vostè, segons el ministeri fiscal, va desobeir els agents de la guàrdia municipal de Badalona, la resta no interessa a aquest tribunal, perquè no hi pot entrar, les idees tothom té les seves idees i és molt respectable que tothom les tingui...", va sentenciar la jutge.

El regidor es va defensar que no era "per defensar les meves vides....". "Això ja ha quedat clar, d'acord? Si fora d'això vol dir alguna altra cosa que no sigui el seu debat, però únicament aquí estem parlant de defensa...", va reclamar la titular del jutjat penal número 7 de Barcelona.

Téllez va apuntar aleshores que "tornaria a fer el que vaig fer" perquè "era cinc dies abans del referèndum de l'1 d'octubre, hi havia cossos policials provinents de l'Estat espanyol, la policia nacional i la guàrdia civil...". La jutgessa li va tornar a cridar l'atenció: "senyor Téllez, no faci al·legats polítics...". Téllez contraargumentava: "és per posar context...".

"No, no, no el context tothom ho sap, perquè tristament tothom ha tingut accés, no és moment per fer un discurs, és el dret a l'última paraula no per fer un discurs. Vista l'última paraula, queda vist per a sentència, poden marxar tots", va concloure la jutgessa.

Publicitat
Publicitat

36 Comentaris

Publicitat
#20 Albert, BCN, 11/01/2019 - 21:51

Los que han estado en una secta no atienden a razones, se limitan a repetir sus mantras, esto es lo que pasa. nada de extrañar.

#20.1 Vicky, Mataró, 13/01/2019 - 13:06

Gracias Sr. Ribera por confesarnos su gran pecado, no se preocupe en Barcelona hay muy buenas clínicas para ayudarle en este problema y otros de inconfesables.

#19 Júlia, Barcelona, 11/01/2019 - 18:51

El problema de los independentistas es que para ellos sus ideas estan por encima de las leyes democráticamente establecidas. Veáse su ley de transitoriedad ..derogada: En el que el poder judicial no está separado del político sino por DEBAJO del mismo. Puro totalitarismo.

#18 Jordi BR, L'H, 11/01/2019 - 18:04

Jutge i part, molt maco. Així funciona la justicia espanyola

#18.1 Albert, BCN, 11/01/2019 - 22:01

ajjajaja que manipulador eres

#18.2 Jordi br, L'h, 12/01/2019 - 00:57

Quan la veritat bo esta del vostre costat la negueu, típic de l'adoctrinament del regim

#18.4 Sergi, Bcn (Espanya), 12/01/2019 - 06:25

Yo sé de uno, un tal pastelero loco, que quería nombrar a dedo a sus amiguitos en su republica imaginaria. Eso es juez y parte? Jordibr?
Te recuerdo que España esta considerada como una democracia plena. Delante de tu amada Bélgica, Usa, o Francia.

#18.6 Albert, BCN, 12/01/2019 - 12:49

Jordi BR, como bien te recuerda Sergi, pues si, España es una democracia con una justicia por delante de otros paises modelicos y de las mas garantista s del mundo y eso demuestra una vez mas, y no se cuantas van ya... que los adoctrinados de toda la vida son los separatistas... rechazen imitaciones.

#18.7 Sergi , Barcelona, 12/01/2019 - 15:13

Pero que hablas de jutge i part??? Le esta diciendo que se ciña a los hechos del juicio, que a dar mitines se vaya a la calle, en los juicios hay que ceñirse estrictamente a los hechos que se juzgan, a dar mitines a la calle o de tertuliano.

#17 oriol, Manresa, 11/01/2019 - 17:36

Ay si la chuleria e idiocia se pudieran perseguir de oficio...!

#16 El buen soldado Svejk, Osetia del sur, 11/01/2019 - 15:21

Para Jordi BR (q a veces atina),purria y demás jeiters;este diario así como el propio Sr Rius, tienen a vuestra disposición unos hilos en los q podéis descargar vuestra bilis amarilla y x favor, no me vengáis con q entráis aquí para dialogar o intercambiar ideas jjjj

#16.1 Fanny, Vilanova, 11/01/2019 - 17:31

Como buen soldado de Cristo Rey solo ves la paja en ojo ajeno y no ves la viga en el propio.

#16.2 Chris, Lleida, 11/01/2019 - 20:17

Hija,esta muy bien defender unas ideas,pero hay que saber usar la cabeza tambien.El indepe tiene mucho que digerir y reflexionar,si no le apetece todo de un golpe,se acuesta,y el día de mañana sigue,hasta que ya lo tenga todo claro.El indepe tiene un problema si cede al chantaje de estos nacionalistas.El batacazo está todavía por caer.

#16.3 Juanka, Tarragona, 12/01/2019 - 07:35

Fanny más vale verlas que hacerlas, si hay que hacerlas se hacen pero hacerlas por hacer como que no. Que vuestra República abra dicho servicio y que sea remunerado: clienta o cliente que pague al que hace y no ve o aunque mire. Si la viga entra por detrás de la casa, puede provocar daños irreparables que debería sufragarlos el que provoca el daño

#16.4 A Fanny, Barcelona , 12/01/2019 - 09:59

Fanny, vivimos en un país en el que puedes tener ideas. Pero si no cumples la ley, vas a prisión. Nos protege de de delincuentes y locos como vosotros.