Publicitat
Societat · 13 de Febrer de 2013. 13:45h.

La líder Teresa Forcades

La monja benedictina aplega més de 300 persones en un acte social a Martorell

La líder Teresa Forcades

Forcades, amb Prats, durant l'acte

La monja benedictina del Monestir de Sant Benet de Montserrat, Teresa Forcades, va aplegar més de 300 persones durant l'acte de presentació de la Plataforma Cívica de Martorell que es va celebrar divendres passat a l’Auditori Joan Cererol.

Va pronunciar la ponència 'Capitalisme, ètica i moviments socials' i va  fer referència a "una mà invisible” que permet que els més poderosos tinguin privilegis que la ciutadania no té. També va reflexionar sobre la mobilització social com a via per canviar les coses, posant com a exemple la tasca que està fent la Plataforma a Martorell.

Durant la seva intervenció, Forcades també va exposar que cal un canvi on s’hi ha d’implicar tothom, un canvi per sortir del sistema capitalista, per millorar la societat.

Per la seva part, el portaveu de la plataforma, Jordi Prats, va fer un resum de la creació, dels actes organitzats fins ara i finalment es van fer públiques les adhesions a la Plataforma a dia d’avui: AMPES d’escoles i de Llars d’Infants de Martorell, Seccions Sindicals, Escoles de Martorell, Partits polítics (ICV, ERC, CUP, PSC i EUiA) i més d'un centenar de persones.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 pau bores, BCN, 14/02/2013 - 10:03

Si realment és monja que es quedi al monestir a pregar i si no que plegui i es fiqui a política nacionalista d'esquerres, com ara ICV o les CUP. ja vam tenir prou amb el pare Apeles...
Ja cansa aquesta "senyora". Quin afany de protagonisme per una pressumpta servidora de Déu

#7 joan, griona, 14/02/2013 - 01:12

Segueix creient en fets paranormals, com que un jueu feia miracles i ressucitava els morts, que existeix l'ànima i que hi ha cel i infern, pecat original, celibat, etc etc.. El meu parer és que té la mateixa credibilitat que el papa de Roma, zero.

#6 pere, barcelona, 13/02/2013 - 22:19

Prego encaridament, a qui em pugui facilitar la informació, a quin mitjà de informació (La Vanguardia, Ara, El Periódico, TV3, 8TV etc. etc.) ha aparegut alguna referència d'aquest acte. Podria ser que a algú no li interesés difondre aquest tipu d'actes. ON ES FA EL PROPER????

#5 carla, cambrils, 13/02/2013 - 17:00

Endavant Teresa! Aixi es transforma la societat

#5.1 pepe, andorra, 13/02/2013 - 19:27

eso decía también fidel castro.

#3 Lluis, BCN, 13/02/2013 - 14:51

Vaya monja de clausura... Para estar más tiempo en la calle hablando de política que en clausura rezando, no hace falta hacerse monja. Basta con apuntarse a una ONG.