Societat · 2 de Gener de 2011. 15:03h.

La llei antitabac omple les terrasses en ple hivern

Els fumadors opten per estar a la fresca el primer dia sense tabac als bars

La llei antitabac omple les terrasses en ple hivern

Imatge d'una terrassa a una plaça de l'Hospitalet

El bon temps i l'entrada en vigor aquest diumenge de la prohibició de fumar a l'interior de bars i restaurants ha fet que els fumadors optin per seure a les terrasses del centre de Barcelona per tal de poder fumar tranquilament mentre prenen el cafè o llegeixen el diari.

Les primeres hores d'aplicació de la nova llei antitabac transcorren amb normalitat i els clients estan respectant la prohibició de fumar dins d'uns bars i restaurants que s'han afanyat a retirar els cendrers dels seus establiments.

Els bars i restaurants han rebut algunes queixes de clients que pretenien fumar, però la veritat és que la majoria de fumadors han assumit el canvi legal que els obligarà a sortir al carrer o ubicar-se en terrasses per poder fumar una cigarreta.

Els restauradors tenen por que la ruptura del binomi entre cafè i tabac pugui comportar algunes pèrdues econòmiques ja que asseguren que són molts els clients que acudeixen als bars només per prendre un cafè mentre fumen una cigarreta.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 los ángeles tambien fuman, bcn, 03/01/2011 - 22:23

Ahora toca reventar los bares y que cierren. Claro que sí. Los bares son locales PRIVADOS donde el Estado no pinta nada, para eso existe el derecho de admisión. ¿Para quer se hicieron reformas en los locales para separar a los clientes?

Maldito Régimen.

#5 guru, barcelona, 03/01/2011 - 19:41

es molt trist que en bars no permetin fumar,estaria be que deixesin decidir els amos dels bars si volen deixar o no,i a qui li molesti el fum que vagui a les granjes a fotres un tallat

#4 Carrasclet, Girona, 03/01/2011 - 17:15

Sou una colla de feixistes i intolerants, no us molesta el fum de cotxes, camions o motos al voltant d'un parc, escola o hospital i no obstant el fum d'una trista cigarreta a l'aire lliure us mata. Segur que deveu ser dels que us passareu el dia denunciant si fulano ha fumat aquí o allà.NAZIS

#3 Onofre, La Fullaca(Osona), 03/01/2011 - 14:37

Jo,pobre i vell pagés,penso que es colapsarán les urgències als hospitals.

#2 Dolors, Barcelona, 03/01/2011 - 09:13

Entenc que no es pugui fumar en una plaçeta on hi juguen nens, pero en canvi a la terrassa d'un bar que hi han nens es deixi fumar.(Mireu la foto i veureu un cotxet)