Publicitat
Societat · 15 de Maig de 2012. 16:43h.

"La majoria de musulmans no es volen integrar"

El periodista Daniel Arasa afirma "les organitzacions musulmanes que firmen acords amb Àngel Colom mai no condemnen atemptats"

"La majoria de musulmans no es volen integrar"

Una imatge de l'article d'Arasa

El periodista Daniel Arasa ha criticat l'acord entre la Unió de Centres Culturals Islàmics i la Fundació Nous Catalans de Convergència. Segons l'assagista, "l'acord potser contribueix a formar nous catalanets, encara que la majoria de musulmans no es volen integrar". "Perquè el problema de l'islam és intrínsec: religió, societat i política són una sola cosa", ha reblat.

El president del Grup d'Entitats Catalanes de la Família ha recordat que "les organitzacions musulmanes que firmen acords amb Àngel Colom mai no condemnen cap atemptat sagnant que diàriament cometen els seus al món", en un article a La Vanguardia.

Arasa ha manifestat que tampoc no denuncien "la persecució ferotge i pertinaç als països musulmans dels creients d'altres confessions, particularment els cristians, milers dels quals són massacrats cada any al mig d'un silenci còmplice d'Occident. Ni promouen el desenvolupament de la dona entre els seus".

El columnista ha reblat que "l'organització Ajuda a l'Església Necessitada ha portat a Barcelona cristians perseguits en països islàmics, que han fugit després de mil persecucions i condemnes a mort, fins i tot les dels seus propis familiars".

"Han oferit el seu testimoni davant centenars de persones. És una llàstima que als responsables de la Fundació Nous Catalans no els interessi coneixe'l", ha afegit.

Arasa s'ha mostrat favorable a la construcció d'una gran mesquita a Barcelona. "Que els nombrosos musulmans de Barcelona i el seu entorn puguin tenir una mesquita de dimensions adequades i en lloc accessible és de justícia", ha assegurat.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#9 Xerra1992, Barcelona, 16/05/2012 - 11:14

El senyor Arasa s'equivoca quan és favorable a la construcció d'una gran mesquita a Barcelona. M'ha decepcionat.

#8 FART, GIRONA, 16/05/2012 - 10:31

Pero de tots aixo que pasa tenim la culpa els ciutadans , per votar a tota aquesta gent. Que ja savem que no faran res encontra de la inmigracio. Els hi paguem tot ( escolas- sanitat- ajudes socials etc ) i ells ens ho tornen en mes delinquencia i inseguretat etc. SOC INDEPENDENTISTA PERO VOTARE PXC

#7 janguera, L'Hospitalet, 16/05/2012 - 09:00

Daniel Arasa, es membre numerari del Opus Dei, els seus fills varen estudiar a l?escola Xaloc de L?Hospitalet de Llobregat, i ell va ser president (electe?), durant molts anys del AMPA del col-legi, AMPA per cert fet a mida per no trastocar l?obra de Deu.

#7.1 marta, Mataró, 16/05/2012 - 11:32

Com podeu dir que el Sr.Arasa és numerari i just després dir que els seus fills: Els numeraris de l'Opus Dei no estan casats i, molt menys, tenen fills. Xaloc és un col·legi de l'Opus Dei i així es diu obertament, no s'enganya a ningú, a qui no li agradi que no hi vagi. Informa't abans d'escriure.

#7.2 Almogàver , La Sagrera , 16/05/2012 - 12:12

A part de l'empanada mental que porta l'Anguera, aliat de l'islam, que demostrà tenir un nivell 0 en cultura religiosa i el mateix en saber que és i no és una bona escola, segurament prefereix retre homenatge als imams que el posaran cara a la Meca i li taparan el cap a les seves filles.

#6 Santi, Barcelona, 15/05/2012 - 20:48

Ara només falta que el "perroflauta" de torn, com sempre, li digui racista a aquest senyor.

#6.1 ECO-SOCIALISTA, Cat, 16/05/2012 - 00:55

Aquest senyor és un racista de lo pitjor! L'haurien d'expulsar del nostre país per incitar a l'odi racial! En canvi, no diu res dels jueus, gent dolenta de per sí! Si el món estigués lliure de jueus, molt millor ens aniria! Si al món hi hagués més musulmans, molt millor ens aniria!

#6.2 jou, manlleu, 16/05/2012 - 09:57

Ja que t'agraden tant els musulmans vesten-hi a viure i aixi de pas tindrem un parasit menys! De fet no cal que marxis perque ja ens han envait, gracies a comunistes com tu!

#4 Josep Mª Osona, osona, 15/05/2012 - 18:29

Te rao aquest noi, pero sens esta acabant el temps, aviat ja no hi serem a temps.No en volen i no els i dona la gana de integrarse, son molt ells i molt poder volen tenir.Malaments rai per la proximas generaciuons.