Publicitat
Societat · 6 de Gener de 2019. 20:46h.

La Manada d'Alacant són d'origen equatorià

La Guàrdia Civil sospita que podrien haver abusat d'altres dues dones

La Manada d'Alacant són d'origen equatorià

Moment en què la Guàrdia Civil trasllada a un dels detinguts

La Guàrdia Civil ha detingut quatre joves d'origen equatorià, i nacionalitat espanyola, acusats de violar una noia de 19 anys a Alacant. Els fets van tenir lloc durant una festa de cap d'any a la localitat alacantina de Callosa d'en Sarrià, segons han explicat els investigadors. Els arrestats -d'entre 19 i 24 anys- van drogat suposadament la jove.

La víctima no recorda amb detall el que va passar perquè, segons la seva declaració, estava drogada i havia begut alcohol. La Benemèrita va descobrir en el telèfon mòbil d'un dels detinguts un vídeo on es veu l'agressió sexual denunciada per la jove.

La investigació continua oberta perquè els agents sospiten que els arrestats podrien haver participat en dues agressions similars. De fet, un dels joves, de 22 anys, té antecedents per violència de gènere i abusos sexuals a una menor de nacionalitat espanyola. La Guàrdia Civil investiga ara si la 'Manada d'Alacant' va abusar d'una dona d'origen llatinoamericà localitzada, però que s'està a l'espera que interposi denuncia.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#8 Pepón, Sabadell, 09/01/2019 - 00:12

Que lástima que no sean catalufos independentistas, teniamos titulares hasta el próximo siglo y a vox gobernando España.

#7 Rafa, Barcelona, 07/01/2019 - 19:15

A partir de esto, como Santa Coloma de Gramanet. Cero minutos ya en TV. A silenciar. No es Manada válida. No se toca a los inmigrantes.

#6 arm, figueres, 07/01/2019 - 12:52

segur que a la sexta i tv3 no diuen l origen de la manada d alacant,m agradara veure si fan programas especials a la sexta, manifestacions femenistes contra la manada d alacant?

#5 Neferu, Barcelona, 07/01/2019 - 09:41

Da igual de dónde sean. la cuestión es que son unos GHP. Mi teoría es que los inmigrantes que delinquen sean expulsados porque ya tenemos bastante con los delincuentes nacionales. Además, aquí se viene a trabajar y a prosperar, NO A DELINQUIR.

#4 Yolanda, Girona, 07/01/2019 - 08:56

Yo lo tendría claro: la nacionalidad no se puede regalar por poner un pie en nuestro país ni dar a luz aquí (mirar qué hacen en otros países europeos), y segundo: cualquier extranjero que delinca vuelo charter y directo de vuelta a su país. Inmigrantes bienvenidos, siempre que quieran trabajar y adaptarse a nuestra cultura.