Societat · 30 d'Octubre de 2010. 13:22h.

La manca de seguretat irromp en la campanya

Comerciants de Sant Gervasi denuncien "manca de forces de seguretat"

La manca de seguretat irromp en la campanya

Concentració davant el forn

Més d'un centenar de persones s'han concentrat a les portes de la fleca Bopan, en protesta per l'assassinat de la fornera apunyalada per un jove de 27 anys. S'han guardat cinc minuts de silenci -interromputs per les botzines dels cotxes, atès que la Guàrdia Urbana, inicialment, no havia tallat el trànsit al carrer Muntaner- que han finalitzat amb una forta ovació.

El president dels comerciants de Sant Gervasi i vicepresident de la fundació Barcelona-Comerç, Salvador Alcoixet, ha denunciat que "ens falta la visualització de la vigilància, cada vegada es veuen menys forces de seguretat vestits de forces de seguretat".

"Hi ha una certa por", ha assenyalat, a més de qüestionar que "ens diuen les autoritats que els policies van de paisà. Però amb vigilància uniformada pels carrers no hagués passat". En aquest sentit ha informat que "aquesta tarda ens reunirem amb l'Ajuntament, ja hem demanat una trobada amb Hereu i Joan Delort".

També ha contradit Montserrat Tura, que havia parlat de "fets puntuals". "Aquesta sensació d'inseguretat que tenim no són fets puntuals", ha deixat clar. Tot i això, ha reconegut que "aquest és un barri trànquil, no és Ciutat Vella", i ha fet autocrítica ja que els petits furts "normalment no es denuncien per les molèsties, i si no hi ha denuncia no es persegueix"

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 jajajaaja, barcelona, 31/10/2010 - 07:38

falta seguridad ? o sea que un niño de la Bonanova entra como cliente habitual, mata a una dependienta,,,y la cula es la falta de seguridad? fue detenido inmediatamente...por la guardia urbana

#5 Oriol, BCN, 30/10/2010 - 21:06

Bravo, Sol, claro que sí. Un chico catalán de un barrio pijo de Barcelona -que conste que yo también lo soy- entra en un bar donde más de la mitad del personal es extranjero, mata a una mujer que por casualidad era catalana, lo detienen dos trabajadores extranjeros... ¡y vamos todos a votar a PXC!

#4 joan, manresa, 30/10/2010 - 19:10

El Casal,19,05 h.--I cada cop mes gent sortirá a protestar o axó o els proxims podem ser nosaltres....No es per manca d'afectius no,¿ Amb quina motivació poden treballar els Mossos,..?Entran per una porta i surten per l'altre,el poder judicial en contra,lleis permisivas,i uns politics ruins...

#3 Antoni, Mahón con H, 30/10/2010 - 19:04

Si pero embajadas no faltan.

#2 Sol, Madrid, 30/10/2010 - 18:27

Qué pena, pobre sociedad civil catalana, expoliada por tantos años de estatut, ahora son la sociedad los antisistema de ultraizquierda y los anarquistas, junto a okupas e inmigrantes, e independentistas? como no va a haber inseguridad? Poco me parece. Ojalá PxC siga incrementando en votos