Publicitat
Societat · 4 de Maig de 2020. 18:21h.

La metamorfosi de Meritxell Budó

De dir que no hi hauria “tants morts” amb la República a que no és “cap competició”

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha rebaixat darrerament el to de les crítiques contra l'Executiu espanyol i demana ara no fer “cap batalla política” amb la gestió de la Covid-19. “No es tracta de fer cap concurs ni es tracta de fer cap competició”, ha defensat aquest dilluns en roda de premsa.

Tanmateix, la pròpia Budó va assegurar el passat 20 d'abril en una entrevista a Ràdio 4 que si Catalunya fos independent “no hi hauria hagut tants morts ni tan infectats”, perquè la Generalitat “hagués pogut controlar d'una altra manera aquesta pandèmia”.

El Govern, que ha reclamat reiteradament el retorn de les competències perquè “som qui millor coneix la realitat del nostre país”, adverteix ara que les mesures per combatre la pandèmia no han de ser “cap batalla partidista” ni “cap concurs”.

La modulació del discurs de l'Executiu català es produeix després que un estudi del Centre d'Estudis d'Opinió (CEO) hagi revelat que només un 2,9% dels catalans considera que la Generalitat “està resolent els problemes de la pandèmia”. L'enquesta assenyala que un 40,4% creu que el govern de Torra “no sap com resoldre els problemes”.

Meritxell Budó
Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 jvcs, barcelona, 05/05/2020 - 02:30

La bofetada que viene electoral será todo un tsunami y todos ellos al carrer y esperemos que las auditories que vengan no den sorpresas con los dineros administrados porque algo huele mal en el water...del pozo sin fondo, acuerdense de pujol y al final salio las heces a flote !