Publicitat
Societat · 29 de Desembre de 2009. 12:33h.

La moda de la vaga de fam

Una de les activistes en favor de Gaza que havien estat retingudes a Egipte deixa d'alimentar-se

La moda de la vaga de fam

Imatge d'alguns dels activistes (3/24)

Teresa Sala, una de les persones que participen en La Marxa per la Llibertat de Gaza i que havien estat retingudes unes hores per la policia d'Egipte - "segrest en tota regla", segons les seves paraules"-, ha iniciat una vaga de fam per demanar a les autoritats egípcies que es permeti l'accés dels participants en la Marxa a Gaza, així com també per donar a conèixer l'"horrorós" setge que pateix la població de Gaza des de fa més de quatre anys.

La policia d'Egipte ja va deixar en llibertats els activistes. Una trentena d'organitzacions i diversos partits polítics catalans s'han adherit al manifest de suport a la Marxa per la Llibertat de Gaza.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Zukhov, London, 30/12/2009 - 17:44

Per a mi s´hi poden quedar per sempre. No són res més que anti-israelians/es i van alli a fer politica i res mès, i de passada a fer un viiatge i i surten als papers millor. Au, aneu-vos-en a pastar fang.

#8 josep m., girona, 30/12/2009 - 12:26

Aquesta colla de kumbis podrien aprofitar que son alla per lluitar pels drets vulnerats cada dia de les dones musulmanes, o pels drets dels coptes a existir. A Egipte ja hi tenen molta feina per fer, pero el seu odi a Israel no els deixa veure-ho

#7 xv1918, La Franja, 29/12/2009 - 18:02

I perquè no agafa i fa una vaga de deixar de respirar a veure què passa?

#6 joan, manresa, 29/12/2009 - 17:09

Axó es el "plat" de moda..I els activistes en saben un munt--Només cal veuren l'ultim cas,passejades,pesades,rodas de prensa,viatje i recuperació milagrossa..--Vinga menys cagarelas i mes treballar,aquí sempre mes papistas que el Papa ...

#5 sulfuro sulfuro, Barcelona, 29/12/2009 - 16:52

Si lo de la huelga de hambre va en serio, cosa que es muy de dudar, a alguna de la foto le iría bien rebajar un poco de peso.
En vez de hacer el idiota por ahí a gastos pagados podrían atender comedores en El Raval.