Publicitat
Societat · 21 d'Abril de 2020. 21:34h.

La Moncloa rectifica amb els nens

Salvador Illa diu ara que els menors de 14 anys podran sortir a passejar

La Moncloa rectifica amb els nens

Salvador Illa

El Govern espanyol ha rectificat aquest dimarts a la tarda la seva decisió sobre el desconfinament parcial dels menors de 14 anys i ha anunciat que podran fer passejades “curtes” a partir del mateix dia 26 d'abril. El ministre de Sanitat, Salvador Illa, ho ha anunciat en roda de premsa sense detallar com han de ser les passejades ni que durada hauran de tenir.

“Aquest és un govern que escolta i els anuncio avui que aquest cap de setmana emetré una ordre perquè els nens menors de 14 anys puguin fer passejades”, ha manifestat Illa. També ha explicat que “donarem a conèixer els detalls concrets i les recomanacions” en els pròxims dies.

Preguntat pel canvi d'opinió de l'Executiu central, Illa ha contestat que s'ha actuat amb màxima prudència” després d'escoltar “experts i la societat”. El ministre ha aprofitat per recordar que “encara estem en una situació complicada” i ha negat que “estiguem en fase de desescalada” del confinament.

El Govern espanyol ha canviat el criteri hores després que aquest mateix dimarts la portaveu María Jesús Montero hagi anunciat que a partir d'el dia 27 d'abril els menors de 14 anys podran acompanyar un adult en les activitats que ja permet el decret de l'estat de alarma”, com anar a supermercat, a la farmàcia o al banc.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#11 Muratatalea , Por ahí abajo , 22/04/2020 - 09:52

Van como pollo sin cabeza....

#10 MARQUESES de GALAPAGAR, GALAPAGAR, 22/04/2020 - 09:34

mensaje de nuestros Amados Líderes Marqueses de Galapagar a nuestros amigos Katalanes Independentistas:

AMIGOS, ESTAD TRANKILOS, PRONTO INDEPENDENZIA!

SALUT i REBOLUZION!

#9 Kropotkin, Bic, 22/04/2020 - 09:34

Social-comunismo, eficacia a toda prueba... Jua, jua, jua,...

#8 EduardR, BCN, 22/04/2020 - 08:36

En serio, tan dificil es hacerlo bien?? Ideas claras y concisas... y nada de titubeos.... pues nada, que este gobierno hace todo lo contrario. Van a salir calcinados de esta crisis....

#7 Soloesmiopinion, Tabarnia, 22/04/2020 - 08:09

Si tuviésemos test, mascarillas y guantes para todos, sería posible una desescalada como la de Alemania, por ejemplo, y eso hubiese sido más barato que todas las paguitas que están preparando. Pero la inutilidad de todas las administraciones ha sido palmaria. Espero que la gente se acuerde de esto a la hora de votar