Publicitat
Societat · 25 d'Agost de 2012. 10:41h.

La monja Forcades demana la independència a Montserrat

Assenyala que és "un projecte plural"

La monja Forcades demana la independència a Montserrat

Teresa Forcades, durant la seva intervenció. (Foto: Jordi Canals/@txanny)

La monja Teresa Forcades ha participat aquest dissabte a l'acte organitzat per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) a Montserrat. La periodista Patricia Gabancho i la presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, també s''han adreçat als assistents en sengles parlaments. Forcades ha assenyalat que la independència és "un projecte plural.

Al migdia, el Pare Abat, Josep Maria Soler, ha rebut una delegació de la Marxa cap a la independència, que finalitzarà el proper Onze de Setembre amb la manifestació a Barcelona.

També s'ha fet una conferència, a càrrec de Josep Maria Puigjaner, titulada Les relacions entre les diferents confessions religioses i el futur estat català.

La marxa ha començat a dos quarts de nou del matí, a la plaça de la Font de Monistrol. Posteriorment hi ha hagut una rebuda a la plaça de la Creu amb una cercavila de benvinguda, i una missa conventual i una ofrena floral. Una estelada ha estat exhibida al pic de la Gorra Frígia.

Publicitat
Publicitat

61 Comentaris

Publicitat
#34 ccc, bcn, 28/08/2012 - 14:36

no entenia pq la opinió d'una monja tenia tant de resó en una catalunay tant laica, ara ja si, s'estava creant la figura mediàtica, la creadora d'opinió, monjes alternatives, bisbes, empresaris, actors, futbolistes, la propaganda necessita icones i si no n'hi ha es creen

#32 alicantino, alicante valencia españa, 28/08/2012 - 00:55

One question: ¿Ésta,es algo parecido a la Monja Alférez? por comparar, claro. Es que la duda me confunde... la noche también. Pero esos de la capa, si que están conseguidos, vive Dios. Que mal lo van a pasar cuando los pongan en su lugar. Y lo bien que lo pasaremos nosotros, observando.

#31 MªPilar, Bellpuig, 27/08/2012 - 17:29

Hi ha tanta manipulació per els que no tenen res a perdre! (politics, dirigents....)

#31.1 MªPilar , Bellpuig, 27/08/2012 - 19:38

Vui dir que estem manipulats per els que no tenen res a perdre, els mitjans de comunicació també. Al
ciutadà del carrer li preocupen coses més més directes, més vinculades al dia, dia. Fins que els omplen el cap i s'obliden, preocupant-se per temes (independencia...) que no dona de menjar...

#30 Comanche Calé, Cardiel, 27/08/2012 - 15:32

Pobreta Verge de Montserrat!!!! quina utilització mes polititzada,no?...em recorda molt a un altra cosa...a si!!! a el "Santiago y cierra España" de la reconquesta (fa mes de 700 anys) i del dictador Franco...uuuuummmm!!! que extrany!
Records a casa!

#29 ccc, bcn, 27/08/2012 - 14:18

be, tots sabem q la esglèsia catalana s'ha preocupat més de crear independentistes a les seves escoles, catequesis, esglèsies, escoltes,..., que de evangelitzar, però es quelcom molt comú, passa el mateix amb moltes famílies burgeses, és més fàcil i rendible vendre independència que genere