Publicitat
Societat · 7 de Setembre de 2015. 12:17h.

La 'musa' del Govern està contra la independència

La model defensa que Catalunya continui "formant part d'Espanya"

La 'musa' del Govern està contra la independència

Patricia, amb la bandera espanyola al canell

La noia que ha protagonitzat l'última campanya de la Generalitat -Preparats per fer una Catalunya millor. Fem-ho!-, en una carta enviada a e-notícies, ha expressat el seu desig que l'independentisme no aconsegueixi la victòria el proper 27-S.

D'aquesta manera, Patricia, que també va ser imatge del Santander, ha volgut "mostrar públicament el meu agraïment al fet que la Generalitat de Catalunya estigui utilitzant la meva imatge per tal de publicitar aquesta meravellosa terra i poble".

"És per això que, sent conscient que ens trobem davant d'una cita electoral de summa importància, vull també expressar el meu complet i desinteressat suport a l'interès general, que no pot ser altre que manifestar el meu desig que se segueixin mantenint ferms els llaços que uneixen Catalunya amb la resta d'Espanya, tal i com ha estat sempre", afegeix.

"Catalans i espanyols, amb tot l'orgull. Prego, per favor, que no torni ningú, mai, a tractar de dividir-nos. Junts som més forts. No puc amagar que demano el vot per a una candidatura que defensi el millor per a Catalunya. I això passa, ineludiblement, per seguir formant part d'Espanya i d'Europa. Us envio un petó i un somriure, a tots, amb molt d'afecte. Patricia", conclou.

La noia de l'última campanya de la Generalitat

Publicitat
Publicitat

266 Comentaris

Publicitat
#112 Joanet, El Segrià, 16/09/2015 - 21:45

Una altra víctima de l'espanyolisme ranci.Creieu que treballaria pel Santander si no entonés aquesta salmòdia del "mejor juntos"?

#111 Sobiranista, Barcelona, 10/09/2015 - 13:40

Amb la quantitat enorme de noies independentistes que estan com un tren, han hagut d'agafar aquest saldo botifler per fer l'anunci? Quina vista, collons, quina vista!

#110 Manelet, Granollers, 09/09/2015 - 19:44

Està bonissima !!

#109 cesc, Badalona, 09/09/2015 - 15:59

I això és notícia, LA MUSA?????? Us passeu tres pobles. Aquesta noia a fet un punyetero anunci (que per cert ha cobrat) i ja està. Que voti el que vulgui. Cadascú se sotmet a qui vol.

#109.1 marta, tarragona, 10/09/2015 - 16:22

No tienes ni idea de lo que hablas,qué sabrás si ha cobrado o no, ni cuánto ni de quién, si hubiera sabido que era para tan lamentable causa seguro que lo habría evitado, pero el mundo de la publicidad funciona de una forma que está claro tú desconoces. Por cierto que es guapa y bella tb por dntro.

#108 Casper, Bcn, 09/09/2015 - 13:39

Ésta, pagando nosotros y cobrando ella, te haria campaña en favor de poner como único libro de texto en las Escuelas el diario Marca. Que es lo único que se lee, entero, cada día, todo el año, mi gallego preferido don Mari ano.