Publicitat
Societat · 27 de Setembre de 2010. 18:44h.

La patronal sobiranista, contra la vaga

"No recolzarem cap vaga general que no pretengui l'assoliment de l'estat propi"

La patronal sobiranista, contra la vaga

Ramon Carner, en una foto d'arxiu

El Cercle Català de Negocis (CCN) s'ha posicionat en contra de la vaga general convocada per al dimecres 29 de setembre. L'entitat que presideix Ramon Carner ha indicat en un comunicat que "el posicionament del CCN és de rebuig".

"La reforma laboral endegada és elaborada i confeccionada des del pensament del mercat laboral espanyol, sense tenir en compte l’especificitat del mercat laboral català, clarament diferenciat. No recolzarem cap vaga general que no pretengui l’assoliment de l’estat propi per poder exercir la plena competència en la regulació del mercat laboral català, en benefici de les empreses i dels treballadors d’aquest país", indica l'entitat.

Segons el CCN, "els problemes del mercat laboral no es poden solucionar sense tenir en compte els problemes estructurals de Catalunya, que son el dèficit fiscal proper al 10% del PIB, el baix i deficient nivell d'infraestructures i la manca de polítiques per afavorir el teixit empresarial català de la petita i mitjana empresa".

Per aquesta patronal, "les delegacions catalanes dels sindicats convocants de la vaga, que pretenen endur-se els mèrits de la mobilització ciutadana, no lluiten per solucionar els problemes estructurals que patim per pertànyer a Espanya i que afecten clarament a tots els treballadors catalans. El que fan és obeir".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Au,, va!!!, 28/09/2010 - 18:16

¿Y estos son los que nos van a dar tantísimos derechos a los trabajadores cuando seamos independientes?

#4 `Roger, Sant Celoni, 28/09/2010 - 15:14

Jo com sóc funcionari tampoc faig vaga pq si la fes aniria a favor del govern q s'estalviaria el meu sou.

#3 Mireia, girona, 28/09/2010 - 09:52

Jo tampoc faré vaga, perquè no és més que un joc entre espanyols. Ja s'ho faran. Catalunya necessita gent treballadora i no aquests ganduls de sindicalistes, que a sobre de no treballar, inciten els altres a no fer-ho.

#2 Francesc, Badalona, 28/09/2010 - 07:45

Si senyor. Aquest és el principal argument pel qual jo NO faig vaga. La vaga contra la gestió espanyola la faré votant secessió.

#1 Joan, Bcn, 28/09/2010 - 07:37

Porque sera que no me extraña? Y esta gente dice defender a los catalanes o a "su" cataluña?