Publicitat
Societat · 28 de Maig de 2014. 17:47h.

La plataforma de Forcades dóna suport a Can Vies

Procés Constituent critica l’acció dels Mossos contra els periodistes i evita condemnar els aldarulls

La plataforma de Forcades dóna suport a Can Vies

L'eclesiàstica, durant una manifestació davant la Delegació del Govern

La plataforma ‘Procés Constituent’ impulsada per la monja Teresa Forcades i l’economista Arcadi Oliveres ha donat suport al Centre Social Autogestionat Can Vies desallotjat aquest passat dilluns i ha criticat l’acció dels Mossos d’Esquadra contra els periodistes i el setmanari La Directa.

En un comunicat penjat a la seva pàgina web, Procés Constituent ha evitat condemnar directament els aldarulls provocats per un grup de manifestants contraris al desallotjament de Can Vies i ha centrat les seves crítiques en els atacs que van rebre diversos mitjans de comunicació, com la crema d’una unitat mòbil de TV3 i l’agressió a periodistes i a la seu de La Directa per part dels Mossos.

“La forta crispació viscuda al barri s’ha concretat en atacs als mitjans de comunicació, que si sempre són condemnables, ho són, encara amb més raó, quan són protagonitzats per agents de l’orde públic”, han apuntat sense citar l’agressió de manifestants contra periodistes i han lamentat l’acció de la policia catalana afirmant que “són de les pitjors imatges que poden donar les forces d’ordre públic d’aquest país”.

Procés Constituent també defensat Can Vies i ha criticat l’Ajuntament de la capital catalana en apuntar que és “lamentable el trencament unilateral de les converses de l’Ajuntament amb la Plataforma de Suport de Can Vies. En aquest sentit, ha dit que el consistori té “una actitud aparentment erràtica en relació a Can Vies, que demostra clarament que el seu objectiu últim no era altre que posar fi a un espai autogestionat que té un arrelament molt fort”.

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#23 Manolo, Barcelona, 30/05/2014 - 11:37

Monjita Vaya a ver a su arzobispo y pida locales para los sin techo

Eso es lo que tendría que hacer y menos política y figurar

Creo quye le gusta salir en los medios más que aun tonto un caramelo

#22 Marian, Vallmajor, 29/05/2014 - 17:33

Osti tu, una monja guerrillera!!!.Apa va que aquesta dona fot molta pena .Ara que el subcomandant Marcos plega de Chiapas, ella agafa el relleu a can Vias.

#21 Carolina Cienfuegos, Barcelona, 29/05/2014 - 12:01

Hermana, sáquese los hábitos, deje de hacer daño a la Iglesia, sea humilde, y siga su camino como laica. Deje de usar groseramente el hábito que le da popularidad.

#20 spanish, Madrid, 29/05/2014 - 09:54

s´haura de confesar

#19 Pablito, Barcelona, 29/05/2014 - 01:49

Esta monja o lo que sea Forcadés es una continua vergüenza para la ciudad, para la convivencia y para la democracia.
La iglesia se debería pronunciar y prohibirla que salga disfrazada de religiosa contaminando una fe.
Estas oportunistas son un peligro buscando publicidad al precio que sea.

#19.1 fàstic de reaccionaris, ., 29/05/2014 - 10:14

Tu sí que produeixes vergonya.