Publicitat
Societat · 12 de Novembre de 2019. 08:42h.

La policia francesa desallotja els indepes amb gas pebre

Fins a dinou detinguts

La policia francesa desallotja els indepes amb gas pebre

Agents antiavalots de la policia francesa ha començat a desallotjar els centenars de persones que hi ha concentrades a la Jonquera des d’aquest dilluns convocats per Tsunami Democràtic.. Els arrenquen un per un d’on estan asseguts, a l’asfalt de l’AP-7.

En aquest punt hi ha hagut alguns cops de porra i mètodes com tapar el nas dels manifestants per obligar-los a moure's. Per fer moure a la gent, la policia francesa també ha utilitzat gas pebre.  A hores d'ara hi ha 19 detinguts.

Poc després, s’ha pogut veure com la policia francesa ha llançat gas en repetides ocasions i han donat alguns cops i empentes als manifestants. Això els ha fet retrocedir cap a l’escenari, molts d’ells amb picor als ulls i al coll.

Alhora, han començat a fer recular els manifestants en direcció sud, cap a la zona on hi ha l'escenari. A la banda sud, mentrestant, altres manifestants acumulaven més material enmig de la calçada.

Publicitat
Publicitat

59 Comentaris

Publicitat
#52 Carlos Gomez, bestia mab forma humana, 13/11/2019 - 02:23

A un pais que va inventar el bidet i el menage a trois se li pot perdonar qualsevol cosa.

#51 Doctor, Barcelona, 12/11/2019 - 22:47

Se van a enterar estos franchutes con el empleo del gas pimienta, arma no reconocida por el Parlament de Catalunya. Por lo pronto sabrán de la queja que les viene encima del Síndic de Greugess. Torra ha ordenado la retirada de todo su personal diplomático en París, y ha pedido al cónsul francés que abandone Barcelona

#50 Albert, BCN, 12/11/2019 - 19:45

Han recogido sus tractores, la boina y han vuelto a España con unos morados mas y el orgullo herido... jajajaja como lo he disfrutado viéndolo por la tele.

#49 Baijal, Barcino, 12/11/2019 - 17:59

Ya que hay gas, fuego, leña, animales y tiempo...una barbacùe seria lo más. Asi hasta la police de la republique se dedicaria a matar el hambre en vez de vapulearlos. Les faltan ideas y les sobra tiempo...deben ser de los que viven del mangoneo o gandules funcionarios al servicio del Mesías de turno.

#47 ferran, jonestown, 12/11/2019 - 15:32

llom d’ovella tractoriana, lleugerament escalfat,a l’aroma del pebre...

haute cuisine...