Societat · 8 d'Agost de 2022. 14:51h.

La Policia proposa expulsar un líder musulmà de Reus

Vox denuncia que "coacciona les joves que no compleixen" amb la llei islàmica

La Policia proposa expulsar un líder musulmà de Reus

Aragonès, amb Mohamed Said Badaoui, i altres diputats d'ERC

La Policia Nacional ha activat un expedient d'expulsió de l'Estat espanyol contra el reusenc Mohamed Said Badaoui perquè, segons explica l'Associació per a la Defensa dels Drets de la Comunitat Musulmana (Adedcom), utilitza el seu dret d'associació per aconseguir objectius i interessos i "redirigir tota mena de reivindicació religiosa a un camp aliè al pactat entre l'Estat i la Comissió Islàmica d'Espanya".

Adedcom, entitat que presideix el mateix Badaoui, ha llançat un comunicat de repulsa davant la imputació de Badaoui i critica que la Policia ha fet una "valoració subjectiva i sense cap prova basant-se en la seva activitat en xarxes socials i el seu contactes en tots els nivells, polítics i civils".

També denuncia que a l'expedient se'l considera una persona radicalitzada perquè té contactes, és actiu a les xarxes socials i té intencions polítiques que poden influir en la política general de l'Estat i remarca que les acusacions es basen en reunions públiques amb representants del govern i majoritàriament en publicacions en xarxes socials".

El diputat de Vox Sergio Macián ha afirmat que "no podem tolerar la islamització de la societat i l'administració pública, ja fa trenta anys que Mohamed Said Badaoui promou el codi islàmic intentant controlar la societat" i afirma que "coacciona les joves que no compleixen" amb la doctrina.

Finalment, demana que "es compleixin les lleis i s'expulsi aquest individu al qual ja se li ha rebutjat la nacionalitat espanyola", i denuncia el posicionament d'altres formacions com En Comú Podem Reus, Podem Reus, CUP Reus o el diputat per Esquerra al Congrés, Jordi Salvador Duch, que ja han mostrat la seva solidaritat i suport a les xarxes.

El seu entorn, i altres entitats i col·lectius de Reus, han convocat una concentració de suport aquest dilluns, 8 d'agost, a les set de la tarda a la plaça del Mercadal. Una convocatòria que neix d'Adedcom, però a la qual s'han sumat Reus Refugi, el Sindicat d'Habitatge de Reus i Unitat Contra el Feixisme i el Racisme. També hi han donat suport la CUP i En Comú Podem.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#17 Streaker, Barcelona, 09/08/2022 - 12:08

Hace años que Catalunya es el principal centro de reclutamiento islamista en Europa. La permisividad y buenismo de los distintos gobiernos de la Generalitat nos han convertido en el semillero de radicales yihadistas. Lo confirman varios informes de distintos cuerpos policiales europeos.

#16 Obriu els ulls, Chicago meixugo, 09/08/2022 - 10:54

Encara hi ha algú que no veu que ERC i els musulmans son la mateixa cosa?, a la guerra civil eren els socis dels comissaris polítics i actualment ho son dels del turbant.

#15 Fernando, Mataró, 08/08/2022 - 20:06

Bueno, si es musulmán no pasa nada. Y si además de en árabe las coaccionaba en catalán entonces hay que darle una medalla.

#14 Carlos Gomez, tengo un amigo en Balay, 08/08/2022 - 20:00

"El CNI expulsa al marroquí encargado por CiU de ‘predicar’ el soberanismo. El director del servicio secreto español le acusa de amenazar la seguridad del Estado asegurando que Ziani era un agente de la inteligencia marroquí. ´Estamos indignados´, declaró Àngel Colom, director de la Fundació Nous Catalans"

elpais.com 11-5-2013

#14.1 Carlos Gomez, tengo un amigo en Balay, 08/08/2022 - 20:24

Los salafistas controlan una de cada tres mezquitas en Cataluña. Los oratorios vinculados a este movimiento islamista se han duplicado en una década. En Cataluña hay 79 oratorios salafistas, según los datos que maneja la policía catalana. Lo que significa que uno de cada tres lugares de culto —256 en total, según datos de la Generalitat

elpai

#13 Yomismo, Sevilla, 08/08/2022 - 19:40

Izquierda Musulmana de Cataluña (ERC), La Candidatura de Unidos Pijos (CUP) y PUDIMOS demostrando que son anticristianos, no laicistas, y que prefieren a un islamista radical o a cualquier delicuente musulmán antes que a cualquier español. Cuando haya un nuevo atentado islamista mirarán para otro lado.