Publicitat
Societat · 31 de Desembre de 2021. 10:24h.

La Pompeu intenta apagar el foc

L'opinió de López Bofill "no reflecteix ni la visió ni els valors d'aquesta universitat"

La Pompeu intenta apagar el foc

La Universitat Pompeu Fabra s'ha desmarcat de les declaracions del professor de Dret Constitucional al centre i regidor de Junts a Altafulla, Hèctor López Bofill, que a través d'una piulada a Twitter, ha defensat que per aconseguir la independència cal que hi hagi víctimes mortals.

La UPF ha assegurat a través d'un comunicat que la piulada del docent "no reflecteix ni la visió ni els valors d'aquesta universitat", tot i això, en l'escrit ha puntualitzat que "la Universitat Pompeu Fabra respecta el principi democràtic de la llibertat d'expressió, com no pot ser d'una altra manera".

"Tot i que aquesta manifestació no s'ha produït a les instal·lacions de la UPF ni està relacionada amb les activitats acadèmiques, s'ha demanat a l'òrgan competent de la universitat que explori si, en virtut dels principis i mecanismes que recull el Codi Ètic, pertoca emprendre algun tipus d'acció", ha explicat la universitat.

En la seva publicació, el professor López Bofill ha qüestionat que la gent accepti que hi hagi morts arran del covid, però que, en canvi, no es vulgui cap mort en un procés de separació d'Espanya.

"Contradiccions independentistes 1: s'admet resignadament que morin gairebé 25.000 persones de Covid-19 i ens fa un terror absolut que mori algú com a conseqüència d'un conflicte d'emancipació nacional", ha escrit.

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#32 Yomismo, Sevilla, 02/01/2022 - 18:08

Recomiendo a los catalanes que puedan hacerlo que envíen a sus hijos a Universidades de fuera de Cataluña, así no tendrán que preocuparse tanto del precio de las matriculas y de que profesores como este conviertan a sus hijos en monstruos.

#31 Una mica massa, Barcelona, 31/12/2021 - 19:05

Ja comença a ser hora que les universitats catalanes aixequin el cap i deixin de ser les minyones de l'ACUP-governs separatistes.

Això fa temps que fa un tuf a èpoques que tots havíem oblidat que no s'aguanta.

On ha quedat el pretès esperit crític i laindependència d'aquestes institucions? La seva submisió provoca vergonya aliena.

#29 ORKEIKZIZBI27tríptiq, VIGINTISEPTEM, 31/12/2021 - 18:34

=================================
¡Viva España!¡Viva Cataluña española!
======================================
Long live Spain! Long live Spanish Catalonia!
======================================

#26 Kropotkin, Bic, 31/12/2021 - 17:32

¿Qué es la Pompeu? Jua, jua, jua,...

#25 Masias , Mis posaderas , 31/12/2021 - 17:13

No hay nada más heroico que morir por la patria catalana

“ Funerarias Lopez Bofill “ les desea un próspero y feliz entierro nuevo .