Publicitat
Societat · 19 de Desembre de 2014. 21:30h.

La portaveu de la PAH de Salt acusa Colau de “trair els principis bàsics”

Marta Afuera: “He perdut la innocència dins del moviment en veure la capacitat de manipulació d’algunes persones”

La portaveu de la PAH de Salt acusa Colau de “trair els principis bàsics”

Colau

La portaveu de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) de Girona-Salt, Marta Afuera, ha acusat en una entrevista a l’ARA a l’exportaveu de la PAH i ara membre de Guanyem, Ada Colau, de “trair els principis bàsics” d’aquest moviment.

“Parlo de diverses persones, poquetes, i entre elles, sí, l’Ada Colau, que van trair els principis bàsics del moviment des de dins. Això ens va generar una situació difícil de digerir, i a mi m’ha costat recuperar-me”, ha apuntat.

Afuera ha dit que “considerem companys els que estan implicats en la lluita pels drets socials, entre els quals hi ha la lluita per l’habitatge”, criticant “la retirada del suport del bloc de Salt impulsada per persones que s’estaven preparant per presentar-se a les eleccions”.

“Va ser indigne que persones que s’estaven preparant per presentar-se a unes eleccions retiressin el seu suport a les famílies del bloc de Salt. No es pot justificar”, ha subratllat.

En aquest sentit ha afegit que “nosaltres no buscàvem ni cadires ni escales ni res, només defensàvem la situació d’emergència que tenim al nostre territori”.

“Amb el temps hem vist que el desacord que vam tenir amb la resta de plataformes estava viciat pels interessos d’unes persones que formaven part de la PAH i que tenien uns certs objectius electoralistes”, ha sentenciat.

L’actual portaveu de la PAH de Girona-Salt ha assenyalat que arran d’algunes polèmiques amb altres membres de la plataforma “he perdut la innocència dins del moviment en veure la capacitat de manipulació d’algunes persones”.

“Després dels atacs rebuts, per respecte i lleialtat al moviment, vaig callar fins que no tingués clar què passava. Ara crec que és un deure dir-ho perquè pot tenir repercussions a l’hora d’aconseguir canvis en la societat o no”, ha conclòs.

Una imatge de l'entrevista al diari ARA Girona

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#5 Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu , VALLES ORIENTAL, 20/12/2014 - 14:10

ADA COLAU Y FORCADELL ,, Son dues Dones que per diners hi poder , traisionen a Catalunya als Catalans . Tot hu fan per diners hi poder TOT PER LA POLITICA pensen nomes amb elles en ningu mès he son unes JUDES Falses mentireres Per aixo volem ser politicas saben mentir be

#4 Josep, Sta. Coloma de Farners, 20/12/2014 - 08:28

Quin grapat de mentides, aneu a parlar amb gent d'altres PAHs gironines o inclus gent que vivia al Bloc Salt i sabreu qui és aquest individu i la gran mentida que era el bloc.

#3 Jordi Romaguera, L´Hospitalet de Llobregat., 20/12/2014 - 01:41

Jo no crec que els traeixi. Crec que actua com allò que és: una espanyolista militant. Vostè Sra. Afuera si es vol dedicar a la política hauria d´estudiar les persones que l´envolten. Recordi que el psicòleg Muñoz Espinalt, els retratà com a caciques, inquisidores, pícaros i soplones. Recordi- ho!

#2 pers, tortosa, 19/12/2014 - 23:10

Colau hizo un extraordinario trabajo en la PAH.No sé ahora que hace,más que presentarse por Barcelona.Ojalá que los intereses de la política no anulen los ideales de justicia y servicio a la ciutadanía