Publicitat
Societat · 22 d'Abril de 2012. 22:10h.

La premsa alemanya s''atreveix' amb el Rei

Vinyeta al Frankfurter Allgemeine Zeitung sobre la cacera a Botswana

La premsa alemanya s''atreveix' amb el Rei

Imatge de la vinyeta

La premsa alemanya s'atreveix a fer 'conya' amb la cacera del rei Joan Carles I a Botswana. Així, per exemple, el diari Frankfurter Allgemeine Zeitung, publica una vinyeta que caricaturitza el monarca.

La cacera, que també ha creat polèmica a Espanya, és motiu de 'mofa' a la vinyeta de l'esmentat diari. En aquest cas, es presenta a Joan Carles I de peu, al costat d'una taula en la qual hi ha quatre potes d'elefant com a decoració. "Ho vaig fer per Europa. Quatre paraigüers per als paraigües de la salvació", es justifica el monarca, que també porta una escopeta a la mà.

El mateix diari publicava també un article el passat dia 18 titulat "La nova pobresa a Espanya", analitza la situació econòmica i esmenta que molta gent de classe mitjana sobreviu de "menjadors de beneficència" i altres han d'emigrar per guanyar-se la vida. "Las perspectives econòmiques a Espanya estan devastades i la confiança en els mercats financers desapareix. Ara, les classes de 'nous pobres' busquen visibilitat", expliquen.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Pere, BCN, 22/04/2012 - 23:06

Com sempre ... aviat Leyenda Negra 2.0. Un estat que ha viscut de robar a uns altres pobles i pidolar a la UE i a sobre anar allà a fer el fatxenda. Aznar, ZP, algú els recorda? ESP va bien anaven donant lliçons!!! Com sempre! I cada 40 anys miseria i indignitat. Això és l'estat ESP lladre i inutil!

#2 Anna, Barcelona, 22/04/2012 - 22:39

Gràcies per la notícia.
Coneixeu la que li ha fet Ashley Madison? (a vanitatis.es la podeu veure)

#1 República Catalana, Catalunya lliure, 22/04/2012 - 22:29

Que a Espanya hi hagi una República o una Monarquia és absolutament indiferent a les aspiracions nacionals catalanes d'alliberament.