Publicitat
Societat · 26 de Setembre de 2013. 17:22h.

La propietària d'una finca obliga a treure les estelades dels balcons

Adverteix els veïns que si no ho fan "estarien incorrent en una falta greu sobre les actes d'aquesta comunitat"

La propietària d'una finca al barri Les Corts de Barcelona ha penjat un cartell, que ha estat publicat a les xarxes socials, que prohibeix penjar estelades als llogaters, i els amenaça amb emprendre accions contra ells.

En la nota informativa escrita en castellà especifica que "requereixo als inquilins que tinguin banderes independentistes o reivindicatives que les despengin immmediatamant, ja que estarien incorrent en una falta greu sobre les actes d'aquesta comunitat".

En declaracions al programa 8 al dia, l'advocada i propietària, Gemma Sanuy, ha defensat que "vaig deixar passar la Diada però després ja no trobo que s'hagin penjar".

La propietària diu que ella ho ha decidit així, encara que no hi ha hagut queixes d’altres veïns, perquè "la tolerància s’acaba quan les coses s’estenen i van a més”.

Una imatge del cartell. (Foto: Twitter)
Publicitat
Publicitat

99 Comentaris

Publicitat
#58 Dissabte, barcelona, 28/09/2013 - 15:23

Esta abogada deberia haber escrito a cada inquilino i demostrar el incumplimiento en base al texto del contrato firmado. Es impropio de un abogado avisar con una nota cutre i visceral en la porteria. Yo a esa señora no le confio un caso mio porqué provoca y anima lo que quiere evitar.

#57 dissabte, barcelona, 28/09/2013 - 15:12

Mira, com a resulta d'aquesta polèmica he tornat a posar l'estelada a la finestra .-l'havia tret després de l'11-9- Fets com aquest ,i les intemperàncies, insults i cutreries del govren d'España demosten la necessitat de no baixar la guardia i de començar ja la campanya pel Si a la Independencia.

#56 catala i espanyol, barcelona, 27/09/2013 - 20:37

aviam si ho tenim una mica clar. la propietaria fa signar els contractes que li sembla. i molt probablement,com passa als contractes tipus; la facana esta exclosa de lloguer. es a dir desde un punt de vista privat la propirtaria en aquest tema es soberana...i els llogaters a callar!

#55 Joan, bcn, 27/09/2013 - 16:03

Segur que si en comptes de l'estelada fos l'"estanquera", ho trobaria la mar de bé i no enviaria cartetes amenaçadores. Abans s'enxampa un espanyolot complidor de lleis que a un coix. És el que té el feixisme, que de seguida es delata.

#54 Jordi, Teià, 27/09/2013 - 13:06

Dirigir la nota en castellà als veïns que ténen penjada l'estelada, és tota una declaració d'intencions.
Denota la ràbia que li fa, i la impotència que sent. Entre moltes altres coses...

#54.1 Roger Roqué, Barcelona, 28/09/2013 - 13:54

"Gemma Sanuy" Com fot, eh? a aquesta no l'engegas "al pueblo"?