Publicitat
Societat · 27 d'Abril de 2018. 22:33h.

La que va dividir els catalans per nacionalitats diu ara que eren “bajanades”

Assegura que volia fer “una caricatura de certs sectors supremacistes del procés”

La que va dividir els catalans per nacionalitats diu ara que eren “bajanades”

La suposada membre dels CDR que va classificar els catalans en “de soca-rel, nouvinguts, colons, botiflers i honorífics” afirma ara que eren “bajanades”. L’usuària de twitter que es feia dir Aina Vidal també s’ha canviat aquest divendres el seu nickname pel d’Aina-Dic bajanades.

“S’acaba l’experiment: tot el que he dit fins ara és una colla de bajanades una darrera l’altra”, assegura. També demana disculpes perquè “sense voler-ho he generat odi de forma indirecte i per aquest motiu em penedeixo de la broma”, encara que admèt que “m’ho he passat bé escrivint alguns tuits”. Aina explica que el compte de twitter “volia ser una caricatura de certs sectors supremacistes del procés”.

aina1.png

aina5.png

“Però ha resultat un fracàs, i en canvi el que he aconseguit és excitar a exaltats, generar odi i atreure nacionalistes espanyols”, lamenta l’usuària de twitter, qui insisteix en què les seves piulades “no eren més que exageracions de coses que jo havia vist en un lloc o altre escrites per independentistes hiperventilats”.

L’anomenada Aina-Dic Bajanades explica que va optar per “una caricatura de traç mitjà” per “aconseguir el seu objectiu d’infiltrar-se en el món dels independentistes, però hi havia un factor que no vaig tenir en compte: el compte va atreure com un pot de mel als nacionalistes espanyols”.

L’usuària reconeix que “gairebé ningú va captar el sarcasme de les seves piulades”, mentre que van aconseguir “sobreexcitar els nacionalistes espanyols i també preocupar a bona gent del sectors dels ‘equidistants’, entre els qui m’identifico”.

aina6.png

aina3.png

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#11 XMB, Barcelona, 28/04/2018 - 22:10

Ostras Aina, que susto me habías dado. O sea que lo anterior era una broma y ahora no, o quizás al revés, antes ibas en serio y ahora no. Si es que engañar a estos x/charnegos es muy fácil, ¿también te lo ha enseñado tu tieta?

#9 Resistencia , Flors i violes , 28/04/2018 - 12:51

¿Equidistante un. miembro de los CDR?
No se lo cree nadie.
De todos modos la clasificación que señala no son tonterías, es la realidad del nacionalismo secesionista. Y se sabe desde hace mucho.

Hace años (inicio del procés) en otro digital hice la misma clasificación para evidenciar lo que había. Mi comentario fue censurado.

#7 Alejandro, Barcelona, 28/04/2018 - 10:43

Sabemos que son sandeces emitidas por alguien fanatizada/do, por alguien adoctrinado, que se cree pertenecer a una raza superior y que sin embargo estas "sandeces" nos descubren sus miserias intelectuales, sus odios, y su baja calidad humana

#4 MariaBCN, Barcelona, 28/04/2018 - 01:13

Esto de ser equidistantnte me hace gracia. Quieren decir que no les parece ni bien ni mal el nacionalismo, ni las consecuencias que puedan traer. Gracias a los equidistantes, que suelen ser cobardes disfrazados de equidistancia, los nacionalismos hicieron de las suyas en Europa el siglo pasado.

#1 Fran, Vilassar de dalt, 27/04/2018 - 23:36

De bajanades o experiments res.

Tots els seus twitters eren en la mateixa línia.