Publicitat
Societat · 28 de Gener de 2012. 19:36h.

La reaparició de Baltasar

El conseller que va deixar l'ACA amb un forat de mes de 1.300 milions reapareix a la manifestació contra les retallades

La reaparició de Baltasar

Baltasar, a l'esquerra s'abraça a un altre manifestant

L'exconseller de Medi Ambient, Francesc Baltasar, ha reaparegut a la manifestació contra les retallades -com mostra la imatge- malgrat les polèmiques que han sorgit darrerament sobre la seva gestió al capdavant de la conselleria en àrees com les de l'Agència Catalana de l'Aigua, que ha acabat amb un endeutament de 1.367 milions, i l'Agència de l'Habitatge.

La veritat és que ICV es va fer càrrec d'aquest organisme amb un endeutament de 874 milions, però va evitar pujar el cànon de l'aigua -com ha hagut de fer finalment CiU- a la qual cosa cal afegir algunes iniciatives polèmiques -com el transvasament frustrat del Segre o els vaixells contra la sequera-.

Baltasar ha estat també criticat pels més de 3.200 pisos buits que es va trobar el nou govern en matèria d'habitatge protegit en més d'una setentena de municipis, malgrat les necessitats d'habitatge. Entre d'altres obres, n'hi havia també a la Vall Fosca, en ple Pirineu, de difícil col·locació en el mercat, fins i tot a preus molt assequibles.

El secretari general d’ICV, Joan Herrera, que ha encapçalat la delegació de la formació ecosocialista, ha afirmat que “estem aquí contra la dictadura dels mercats" i ha qualificat Mas com “l’alumne més avantatjat en aquesta dictadura dels mercats”.

“Comences a retallar i acabes generant atur com ningú, i avui Catalunya lidera la destrucció d’ocupació perquè tenim el president que retalla més i aplica aquest dictat dels mercats”, ha insistit.

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#23 cessc, Lleida, 31/01/2012 - 16:50

A Baltarsar per ser qui es li tindiren de fer un monument de pedres de mechero.
Despres de tot el bony que ens ha fotut, encara té la barra de apareixer en public. Vaja un desastre de conseller inteligensias.
Sincerament, amb Roldan no vam perdre tant com amb Baltasar.

#21 joan, manresa, 29/01/2012 - 17:01

El Casal,16,55 h.--Al Sr.Jordi de barna.--Axó Vosté u diu en broma o en serio...,No ,no ..potser que per aquí al interior no ens arriban els Nous Aires i tenim moltes barreras muntanyencas....,no et fot.El día que la depuradora del Prat vagui al 100%,ya cal que fotin el 100% de retallades més...

#20 Iván , Barcelona, 29/01/2012 - 14:23

A estos tipos les encanta ir a las manifas vestidos con el uniforme de progres sesenteros.Miradlos,van todos uniformados con la trenka de marca, la bufanda de marca, las chirucas de diseño y demás parafernalia.Como que les rejuvenece y, sobre todo, tranquiliza sus sucias conciencias de desclasados.

#19 Jordi, Barcelona, 29/01/2012 - 12:19

Al dèficit de prop de 1.400 milions cal restar-li els prop de 800 milions que ja hi havia, no?. A part, parleu de 'forat', i el q. hi ha són infrastructures hidràuliques com dessaladores, depuradores, interconexions, etc, q. CiU no havia 'tingut temps' de fer en 23 anys. Digue'm-ho tot.

#19.1 PP Zara-gossa, Nicaragua de Dalt, 29/01/2012 - 12:35

Gràcies Jordi, ja pots passar a cobrar per Nicaragua

#18 Santi, Mataró, 29/01/2012 - 12:12

Vaya getas!. Pero lo peor es lo inepta que es parte de la ciudadanía catalana, que en vez de repudiarlos y echarlos de la manifestación, los admiten tranquilamente después de ser ellos los causantes de la situación que los ciudadanos manefestados están viviendo. La sociedad catalana no tiene remdio.