Publicitat
Societat · 31 de Maig de 2016. 15:38h.

La rehabilitació de Torramadé

L’expresident de la Diputació de Girona ha trigat quatre anys per ser declarat innocent

La rehabilitació de Torramadé

Torramadé, en una imatge d'arxiu

Jaume Torramadé era alcalde de Salt i president de la Diputació de Girona quan tot se'n va anar en orris el 2012. L’assessora d’Unió, Minerva Amador, el va denunciar tot assegurant que Torramadé l'havia assetjat durant un sopar d'inici de campanya el 2012.

El calvari judicial va durar quatre anys, fins que dies enrere la jutgessa el va declarar innocent en considerar que els fets denunciats per Amador no podien ser provats. Aquesta havia assegurat que havia estat víctima de tocaments "insistents" a genitals i pits per part de Torramadé.

La jutgessa, però, només va considerar provat hi va haver "contactes físics fora de les zones esmentades, en concret, i no de forma acumulativa, a la mà, espatlla, genoll o braç”. Igualment va recollir la declaració de diversos testimonis -entre els quals es troba l'actual alcaldessa de Girona, Marta Madrenas- que asseguraven que, tot i que l'exalcalde estava "eufòric", no van veure "cap fet il·lícit, i per pura lògica, amb l'escassa distància entre comensals, s'hagués apreciat".

"Els testimonis de referència han aportat ni un dels elements que permeti sustentar una sentència condemnatòria", subratllava la jutgessa. També destacava que les diferents declaracions de Minerva Amador "no són exactament coincidents". La jutgessa qualificava de "lògica" la versió oferta per Torramadé.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat