Publicitat
Societat · 29 d'Abril de 2017. 14:09h.

La 'relliscada' de Millo

El delegat del Govern espanyol 'rebaixa' Camarón a un guitarrista

La 'relliscada' de Millo

Enric Millo, durant la inauguració de la Fira d'Abril de Barcelona

El delegat del Govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, ha rebaixat a guitarrista el 'cantaor' Camarón de la Isla, una de les principals figures del flamenc. L'anècdota s'ha produït aquest divendres a la nit, durant la inauguració de la Fira d'Abril de Barcelona, on Millo es va adreçar al públic per dir-li: “ser andalús significa sentir a la pell Paco de Lucía i el del vostre guitarrista...com es diu el guitarrista tan famós? No m'ho dieu. Camarón”.

El delegat del Govern espanyol també ha citat Federico García Lorca, Diego Velázquez o Antonio Machado com a andalusos universals. “Ser andalús significa llegir Lorca, Machado, Juan Ramón Jiménez, i saber admirar la pintura de Velázquez i Picasso. Ser andalús significa ser universal”, ha manifestat.

Millo ha emplaçat els catalans a “celebrar aquesta Espanya, aquesta Catalunya, aquesta Andalusia universal que és de tots”. “Celebreu la convivència”, ha reblat el delegat del Govern, alhora que ha definit la Catalunya “autèntica” com “una terra on viure millor”. “La Catalunya real és la terra on els vostres pares o els vostres avis van venir, com el meu, buscant una terra on viure millor. Avui sabeu que les vostres oportunitats estan aquí, per això tots estimen aquesta terra i la sentim tan nostre”, ha afirmat.

“Avui rendim un homenatge a milions de persones que vam venir buscant un futur millor i que ara formen part d'aquesta Catalunya acollidora, integradora que entre tots hem construït. La Catalunya que se sent orgullosa de ser bilingüe, que integra i no margina, que uneix i no separa”, ha conclòs el delegat del Govern espanyol.

També eren presents a la inauguració de la Fira d'Abril el conseller de Salut, Antoni Comín; el regidor de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni; i l'alcalde de Sant Adrià de Besos, Joan Callau, entre d'altres representants polítics com Xavier Trias (PDECAT), Alfred Bosch (ERC) i Paco Sierra (Ciutadans).

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#1 Ajo y Agua, Bcn, 29/04/2017 - 16:06

Llamar guitarrista al Langostino de la Costa ese... Millo, exagerao!!!

Ajo y agua!!!
//*//

#1.2 Escèptic, Bcn, 03/05/2017 - 02:51

La veritat és que si que ets un crack acumulant negatius, m' hi hauré d' esforçar més .