Publicitat
Societat · 9 de Juliol de 2020. 17:08h.

La represa se’n va en orris

Divuit rebrots a Catalunya

La represa se’n va en orris

La “fase de represa” que va anunciar el passat 18 de juny el president de la Generalitat, Quim Torra, queda en entredit després que a Catalunya ja s’hagin declarat fins a divuit nous brots.

També la consellera de Salut, Alba Vergés, va declarar el 3 de juliol, que “els brots en sí no ens preocupen”, a més d’assegurar que “ho hem fet molt bé des del territori”.

Per la seva banda, la consellera de Presidència, Meritxell Budó, va assegurar dies enrere en una roda de premsa de Govern que els rebrots de Lleida “em consta que s'estan controlant, em consta que s'hi està treballant”.

A hores d'ara Salut ha confirmat dos nous brots de Covid-19 a Catalunya, aquest dimecres, a les Terres de l'Ebre i a la ciutat de Tarragona.  En total, ja són 18 els nous brots de Covid-19 declarats a Catalunya.

També el Reial Club de Polo de Barcelona s'ha vist obligat a cancel·lar el casal d'estiu després que s'ha confirmat que almenys tres dels seus treballadors han donat positiu.

El brot de l'Ebre es va generar en un claustre de professors d'un institut del Perelló, i les quatre persones contagiades són de Xerta i de Camarles. A més, es fa el seguiment de 46 contactes.

El brot de Tarragona són 5 casos positius d'una mateixa família i 20 contactes que estan en seguiment. Ara per ara, no hi ha ningú hospitalitzat. Dimarts, a les Terres de l'Ebre ja es va declarar un altre brot, a Alcanar, que té l'origen en una festa d'un grup de joves. Dimecres es va detectar un quinzè brot al Segrià, en una empresa hortofructícola.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#13 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Catalonia. Fuera colonos catalanes de Barcelona. Cataluña nos roba miles millones, 10/07/2020 - 08:23

Síndrome de Adonis en estado puro, la lastima es que costará vidas

#12 Jvcs, Barcelona, 09/07/2020 - 23:55

Lo peor esta por llegar ,september october y november ,3 meses claves el c19 tendrá pareja ..la gripe .
¿Hay algún plan ? No y ni borrador , mascarlla y salvese el que pueda,hundida sanidad y empresas .
Proganganda indepe y tv3.
Pero hay una amenaza ,que exploten protestas contra el desgv y violencia de coktel.
Un panarama muy negre !

#11 Lepero, Barcelona/Tabarnia, 09/07/2020 - 23:13

Sort que tot, tot, TOT, és culpa de Madrit.

#10 Irreverencio, Isnaar, 09/07/2020 - 21:56

Es reanudar, por lo tanto reanudación, Sr Rius. De res.

#9 Masias , Mis posaderas , 09/07/2020 - 20:44

Sálvese el que pueda !!!

Solo nos queda que el Sr. Vicario nos venda un buen seguro de decesos.