Publicitat
Societat · 30 d'Octubre de 2018. 15:20h.

La resurrecció d'Unió

La candidatura de Sánchez Llibre és l’única que opta a la presidència de Foment

La resurrecció d'Unió

La Mesa Electoral de les eleccions a la Presidència i la Junta Directiva de Foment ha proclamat la candidatura registrada per Josep Sánchez Llibre, ex diputat d'Unió, per presidir la institució els propers quatre anys. Un cop esgotat el termini, només Josep Sánchez Llibre ha registrat candidatura per a la Presidència, fet que conduirà a la seva proclamació com a president de Foment per part de la Mesa Electoral al llarg dels propers dies, un cop resolts els recursos que hi pogués haver.

Un cop constituïda la Mesa Electoral i proclamada la candidatura, s’obre un termini de 24 hores per presentar algun recurs, que la Mesa hauria de resoldre en les 24 hores posteriors a la seva presentació.Sánchez Llibre ha acompanyat la seva candidatura amb 219 suports, que equivaldrien a 1.791 vots de l’Assemblea: els Estatuts demanen un mínim de 40 suports per poder registrar la candidatura.

En el cas de la Junta Directiva, un cop esgotat el termini, s’han presentat 76 candidats a ocupar sengles vocalies, la qual cosa condueix a no haver de sotmetre’ls a votacions en l’assemblea convocada per al proper dilluns 5 de novembre.

Del total de candidats presentats, hi ha 43 vocalies que es renoven, cosa que pot suposar arribar al 50% de la renovació dels membres de la Junta Directiva respecte de l’anterior. En la Junta Directiva, les vocalies representen: Organitzacions sectorials (38); Organitzacions territorials (23); Socis Individuals (15); Vocals la designació directa dels quals és potestat del Pesident (10). Per tant, 86 vocalies.

Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Tom, Barcelona, 30/10/2018 - 20:30

Sí, es Halloween.

#2 Telamarinera , Vng, 30/10/2018 - 16:21

En tiempos, en Madrid se legislaba lo que la patronal catalana llevaba, consensuado con otras patronales, len: seguros, alimentación, quimicas, farmacia, automóvil, Textil; obedecía al concepto de q Madrid, capital administrativa y politica; en otros lugares la industria; hasta el punto q Madrid no podía hacer ferias internac
Maltratados?...


#1 Veciana, Barcelona, 30/10/2018 - 15:41

Això és molt adient per les dates: "La nit dels morts vivents"o també "Holocaust zombi" pròximament a totes les pantalles.