Publicitat
Societat · 5 de Març de 2010. 09:14h.

La revolta de les dones de fer feines

Demanen sous de més de 700 euros "perquè no arribem a final de mes"

La revolta de les dones de fer feines

Demanen augments salarials

CCOO ha convocat l’inici d’una acampada de treballadors i treballadores del sector de la neteja a la Plaça de Sant Jaume de Barcelona per reclamar "la  millora de les condicions laborals en el sector i el desbloqueig en les negociacions del conveni".

Els convocants "són conscients de les dificultats que comporten fer aquesta acampada però encara i així mantenen la convocatòria on de moment estan confirmades un centenar de persones". La intenció és que l’acampada es mantingui fins el dilluns 8 de març, Dia Internacional de la Dona treballadora.

Cinc són els punts fonamentals que reclama CCOO. Es demana "un mateix text del conveni i una mateixa aplicació per a tot Catalunya, sobretot es vol que s’apliqui un mateix salari". "Cal l’equiparació salarial de Lleida amb la resta de províncies, ja que actualment el salari anual de les treballadores lleidatanes és 1.500 euros inferior al del de la resta de Catalunya", recorden.

També demanen "l’augment salarial que reclama CCOO és de tres euros per dia natural per arribar als mil euros. CCOO també reivindica la reducció de la jornada laboral i que el conveni garanteixi que en cas d’acomiadament improcedent d’un treballador sigui aquest qui decideixi si l’accepta o bé si prefereix incorporar-se al seu lloc de treball".

El passat mes d’octubre, CCOO va impulsar una campanya a favor de la millora de les condicions laborals en el sector sota el lema: “Netegem els salaris baixos i la precarietat del nostre sector!”.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 NO OS ENTERAIS, bcn, 07/03/2010 - 01:41

LOS SUELDOS DE LAS TRABAJADORAS DE LA LIMPIEZA, DE LAS CUIDADORAS DE ANCIANOS Y DE LOS CAMAREROS SON MUY BAJOS PORQUE HAY EN ESPAÑA 7 MILLONES DE INMIGRANTES Q HAN TIRADO LOS SUELDOS PARA Q SE BENEFICIEN UNOS POCOS LISTOS

VOTAD PxC - ANGLADA PRESIDENT!

#4 Josep, Barcelona (Independentistes = ARRUINEU CATALUNYA), 05/03/2010 - 13:23

Aquí l'unic xanxullo es el del nazi-onalisme que malbarata amb ambaixades ilegals; viatges de Carod, plataformes independentistes perque ganduls de l'estelada no treballin, pilotassos com el del hospital Broggi, informes falsos, tot per la cataluñeta

#3 Kropotkin, Vic, 05/03/2010 - 10:38

Marc3 (Barcelona): Efectivamente, todo se trata de una conjura judeo-masonica contra el nazionanismo catalanoide porque todo el mundo se muere de envidia de vosotros. Menos mal que tu mente clarividente te permite derlo todo... Felicidades...

#2 Marc3, Barcelona, 05/03/2010 - 10:11

No, Koprokiss, els diners son per sufragar les despeses de la teva nacio (Espanya): PER, prejubilacions, xanxullos, pilotassos, subsidis, etc. No em diguis que aixo no ho sabies? O potser ens ho ocultaves? Qui et paga per intoxicar?

#1 Kropotkin, Vic, 05/03/2010 - 09:24

No se dan cuenta de que el dinero se necesita para la construcción nazional y para los viajes y chanchullos de los grandes patriotas soberanistas.