Publicitat
Societat · 18 de Juliol de 2014. 10:22h.

La sectorial de Defensa ‘marxa’ de l’ANC

“Per no entorpir la seva tasca” després de la polèmica pel document sobre la força naval

La sectorial de Defensa ‘marxa’ de l’ANC

Imatge de la sectorial

Els integrants de la sectorial de Defensa de l'ANC han decidit crear una nova plataforma “al marge” de l’Assemblea després “del ressò mediàtic que va tenir la publicació del document ‘Dimensionament de les Forces de Defensa de Catalunya I: la Força Naval’”.

En aquesta nova plataforma, anomenada ‘Societat d'Estudis Militars’, es publicaran “les nostres anàlisis i propostes sobre la política de defensa d'una futura Catalunya independent, sense comprometre amb les nostres opinions el conjunt de l'ANC i no entorpir la seva tasca adreçada a l'objectiu immediat d'assolir la independència del nostre país”.

Tot i això, manifesten que “els objectius fundacionals de la Societat d'Estudis Militars són els mateixos que els de la sectorial de Defensa de l'ANC”. “Per això, procedirem a la publicació dels documents II i III del Dimensionament de les Forces de Defensa de Catalunya, corresponents a la Força Aèria i a la Força Terrestre, respectivament, però sota l'encapçalament del SEM, ja no sota el de l'ANC”.

“Malgrat que pugui semblar estrany, ens reivindiquem com a continuadors de la tasca endegada per la sectorial de Defensa de l'ANC i, com que no volem reescriure el passat, n'assumim els documents que marquen les línies de treball, els quals, mentre romanguin penjats al web de l'ANC es podran consultar aquí”, conclouen.

Publicitat
Publicitat

41 Comentaris

Publicitat
#45 spanish, Madrid, 19/07/2014 - 14:07

jajajjaajjajajajaajjajajaja los porros van que vuelan

#44 jordi, ,, 19/07/2014 - 13:04

La sectorial de defensa se ha quedado indefensa.

#43 Fernando, Hospitalet, 19/07/2014 - 12:51

La ANC poli-mili se mete tácticamente en la nevera. Qué majetes.

#42 Moragues, Vallès Oriental, 19/07/2014 - 11:54

Es de suposar que existeixen projectes per dotar a Catalunya de les seves estructures d'estat i potser l'exèrcit n'és una d'elles, però la primera regla a seguir es la de la discreció i el silenci.
No m'imagino als rebels cubans publicant les intencions al New Yorl Times, 150 anys enrere.

#41 BEJOTA, BCN, 19/07/2014 - 11:34

L?Estat espanyol es gasta 47 milions d?euros cada dia en el Ministeri de Defensa. Amb tres mesos d?aquest pressupost a Catalunya no hi hauria cap retallada.