Publicitat
Societat · 23 de Setembre de 2021. 17:25h.

"La situació dels Mossos és explosiva"

Manuel Trallero, periodista: "vivim al damunt d'un autèntic polvorí"

"La situació dels Mossos és explosiva"

El periodista Manuel Trallero, en una entrevista al canal de youtube de Xavier Rius, afirma, en referència als últims incidents contra els Mossos d'Esquadra, que "estem en una situació explosiva, vivim sobre d'un autèntic polvorí".Trallero considera que “això dels Mossos té mala solució perquè haver fet una policia de nova planta és molt complicat i això s'està pagant". També recorda que el conseller Elena "diu que van estressats perquè van fer 80.000 hores extres, una autèntica barbaritat".

"Els Mossos tenen un problema fonamental, que és que el govern català no els dóna suport, la societat no els dóna suport i llavors és dificilíssim que aquesta policia sigui creïble", resumeix el periodista.

Igualment destaca que "ara al major Trapero no se’l veu ni en pintura, ja no se’l veu al camp de Barça". "Trapero va tenir els seus dies de glòria, però ara sembla que no el deixen sortir a parlar", conclou.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Servilia, Manacor, 24/09/2021 - 09:19

Nada pasará, ya sabemos que en la republica full, todo el mundo calla. Como decía A. Guerra: "el que se mueve no sale en la foto."

#4 Logicademocratica, Badalona, 23/09/2021 - 21:39

Els Mossos d’Esquadra són i seguiran sent la Policia de Catalunya per molt que els hi pesi als tabarnesos. Una policia catalana, democràtica i al servei de la ciutadania de Catalunya. Lluny queden els ridiculs piolins i tricornians al servei de la caspa unionanista.

#3 Marcial Heredia, el circo de la tele, 23/09/2021 - 20:24

Es un problema de falta de autoridad y esto tiene fácil solución. Que hablen en español. Cuando un radical o un lazi farolero oye a un policía hablar en español, se caga patas p' abajo y se va corriendo al baño. Esa lengua impone.

#2 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 23/09/2021 - 19:28

Solución; disolución de los mossos y vuelta de la Guardia Civil. Pero claro, entonces los lazionalseparatistas se quedarían sin su fuerza armada para el próximo golpe. Por arte del corrupto fraudillo tampoco va a haber presión de ningún tipo, al contrario.

#1 FERRANOT, BARCELONA, 23/09/2021 - 17:56

El problema radica en que tenemos en la cúpula de la Generalitat a una panda de talibanes peligrosos para los que, la ley y el orden, es cosa de fascistas (bueno, para ellos fascista es el que no sigue a pies juntillas sus sectarios principios supremacistas). De esta manera, cualquier cuerpo policial está vendido.