Publicitat
Societat · 26 de Febrer de 2010. 11:20h.

"La situació ha esclatat"

L'alcaldessa de Salt alerta que "hi ha molta tensió al carrer"

"La situació ha esclatat"

Pineda, a la dreta, en una imatge d'arxiu

L'alcadessa de Salt, Iolanda Pineda, ha alertat en una entrevista a El món a RAC1 que "la situació ha esclatat i hi ha molta tensió al carrer". "Ens cal recuperar la tranquil·litat i la serenitat perquè així no es pot treballar", ha demanat.
 
Pineda ha reconegut que "estic esgotada perquè no ho entenc. Tot va pujant de to". "No és de rebut que hi hagi persones amb tantes detencions i continuin al carrer, perquè crea la impotència i sensació de frustració. I que la víctima pensi 'resulta que a mi no em defensa ningú i aquest senyor, que és qui m'ha robat, entri per una porta i surti per una altra'", ha lamentat.

En aquest sentit, ha denunciat que "els reincidents campen per Salt com volen. I, alguns d'ells, eren a la manifestació d'ahir. D'un cantó i de l'altre". "Reclamo actuacions a qui faci falta: Interior, Justícia, a qui faci falta", ha pregat, a més de recordar que "el que està passant avui a Salt pot passar demà a qualsevol altre lloc".

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 damage, Reus, 28/02/2010 - 12:34

És clar, tot això passa per voler aguantar la CADIRA, encara que haguem de omplir-nos de merda el nostre país. Aqui no hem d'aguantar els MOROS i gent problemàtica, que marxin, i qui es quedi, que parli CATALA, fins i tot pensar en CATALÀ.

#12 TONI de CIUDADANOS, BARCELONA, 27/02/2010 - 18:26

Los políticos se escudan en el racismo y la xenofobia, para no hacer nada. Es la forma de disimular su incompetencia y falta de ideas, echándole la culpa al ciudadano.

#11 Tià, Paisos Catalans, 27/02/2010 - 00:16

Iolanda i a molts polítics:ara com que els delinquents diuen que cremaran cotxes,us deixareu portar pel XANTATGE;us continuareu deixant corrompre.Ja estem farts de tot aixo.Teniu por de perdre la cadira i aixo no es pot permetre.És la vostra democracia?

#10 Jordi Pijoan, Vic, 26/02/2010 - 17:53

Alcaldessa, una mica de vergonya, si us plau. Després de les crìtiques que vas fer a Vic, ara ja veus quin pa hi donen. Dimissió per dignitat!!!!

#9 Josep, Balaguer, 26/02/2010 - 15:19

Si, sobren immigrants, tots els xarnegos que porten aqui 40 anys i no saben dir ni bon dia, i tots els immigrants amb antecedents penals ja siguin xarnegos,sudamericans o algerians. Integració i respecte a Catalunya, o cap al seu país.