Publicitat
Societat · 16 d'Abril de 2020. 09:33h.

La taca de la Guàrdia Urbana

Com van poder superar les proves de selecció Rosa Peral i Albert López?

La taca de la Guàrdia Urbana

Els agents de la Guàrdia Urbana, Rosa Peral i Albert López, han estat condemnats a 25 i 20 anys de presó, respectivament. Van ser declarats culpables per un jurat popular de l'anomenat Crim de la Guàrdia Urbana. Se'ls condemna per assassinat amb traïdoria, i en el cas de Rosa Peral, amb l'agreujant de parentesc, segons afirma la sentència de l'Audiència de Barcelona.

Els nou membres del jurat van declarar culpables Peral i López -per vuit vots a un- de matar el maig del 2017 l'exparella d'ella, l'agent Pedro Rodríguez, en el marc d'un triangle amorós.

El jurat va considera que Peral i López es van confabular per matar Rodríguez, a qui van "drogar o medicar", en van cremar el cos a l'interior del seu vehicle, que van abandonar en una pista forestal del pantà de Foix l'endemà de cometre el crim.

Els dos condemnats també hauran d'estar durant 10 anys en llibertat vigilada un cop surtin de la presó, i pagar als familiars de la víctima uns 850.000 euros en concepte d'indemnització.

Segons recull la sentència, els dos processats es van posar d'acord i van tramar un pla per acabar de manera violenta amb la vida de la víctima, ja que s'interposava en la seva relació, que feia uns mesos que havia tornat a reeixir.

El magistrat Enrique Rovira considera com a prova d'aquesta premeditació per matar l'agent el fet que Peral i López es van fer diverses trucades i es van enviar missatges el mateix dia de la mort.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 Veciana, Barcelona, 16/04/2020 - 15:11

Pues ya me perdonareis mi opinión políticamente incorrecta,pero ella es una mujer guapísima.

#2.1 Decebut, bcn (tbn), 17/04/2020 - 19:00

Doncs potser has respost a la pregunta del titular. La gent té una certa tendència a jutjar els altres més pel seu aspecte extern que per altres consideracions més fiables.

#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 16/04/2020 - 12:27

El gobierno cierra el portal de transparencia, justo cuando Tenazos retuerce la realidad para justificar con su CIScarse en todos los españoles la represión en internet de la disidencia = Ya estamos en una dictadura de facto.
pero no salgamos a cacerolear a las 21h, que nos van atapar la boca con 400 € al mes. Todos contentos.