Publicitat
Societat · 14 de Juliol de 2021. 19:08h.

"La taula de diàleg no donarà cap fruit"

Joaquim Coll, historiador: "No hi ha possibilitat d'acord amb l'independentisme"

"La taula de diàleg no donarà cap fruit"

L'historiador i analista Joaquim Coll ha afirmat en una tertúlia en Loupod que, amb la remodelació de Govern, “el tema català es congelarà” i “la taula de diàleg no donarà cap fruit”. “Es reuniran al setembre, després al novembre i així durant dos anys parlant del sexe dels àngels”, ha afegit.

“No hi ha cap possibilitat d'acord en la mesura en la qual l'independentisme continuï demanant l'amnistia i la audoterminación”, ha insistit. Coll, habitualment ben informat sobre mitjans socialistes, ha manifestat també que la citada remodelació demostra que “el PSOE té pedrera” i que “Sánchez continua sorprenent”.

En la seva opinió, el PP no el té bestiar en el 2022 perquè “hi ha partit” i “tot és possible però també remarca que “a Sánchez no li interessa que Podem s'enfonsi” perquè això li permet consolidar una majoria d'esquerres.

L'historiador ha recordat, d'altra banda, que Pedro Sánchez va guanyar unes primàries contra “tot l'aparell del partit” i, al seu judici, que “no volia pactar ni amb Podemos ni amb els independentistes” però que no va tenir més remei. “Pacta al final al seu pesar”, ha assegurat.

Joaquin Coll també ha manifestat que “Sánchez és un españolazo” malgrat les crítiques del PP, Vox i Ciutadans i que “és conscient que el tema català el porta al desastre” i el “impacte negatiu dels indults”. D'aquí la remodelació.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 Sergi Sergio, Barcelona, 16/07/2021 - 17:33

Normal. logico, de sentido comun, si una de las partes dice vengo a negociar el derecho a decidir, el referendum de independencia y la autodeterminacion, esas son mis condiciones, pues ya esta, no hay nada que negociar.

#5 agarraos de lo que os viene, Barcelona, 15/07/2021 - 14:57

Dentro de dos años, cuando en España haya un gobierno serio, la mesa de negociación sólo servirá para la retirada de competencias y autonomía de Cataluña.

#4 Dir la seva, Chez Fangue, 15/07/2021 - 10:57

Certament que l'independentisme està abocat al fracàs, sigui amb Sanchez o amb qui sigui, pero tot plegat es tracta d'una mise en scene, d'una banda Sanchez va tirant, amb indepes o sense (te PNVs Bildus i Podemos) i que d'altra els indepes realment el que volen tambè es anar fent i xuclant de la mamella, Interessos per ambdues parts i res més.

#3 Facholin, Barcelona, 15/07/2021 - 06:14

Los separatistas deberan esperar al proximo gobierno PP-VOX para poder tener resultados.

#2 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 14/07/2021 - 23:42

Cómo se nota que es del PEDROE. El Felón le continuará sorprendiendo a él, a los que hace tiempo sabemos que es un psicópata no nos sorprende lo más mínimo. Y lo de que el felón es un españolazo no cuela. Todos sabemos que ha convertido su partido en el PSOETA y echado a la calle a los golpistas. Y es quien más roba a los españoles. Ni el PP