Publicitat

TV3 dóna la imatge que tot el país és independentista

La tele de l'ANC

TV3 ha ofert una programació especial amb motiu de la Diada 2020, fent un seguiment exhaustiu de les diverses concentracions independentistes que han tingut lloc durant la jornada i amb un especial seguiment a l'acte central de Barcelona organitzat per Òmnium i l'ANC. La cadena també ha emès una tertúlia amb diversos opinadors en acabar les concentracions.

La cadena pública ha emès un informatiu especial anomenat 'La tarda de la Diada' on han retransmès en directe part de l'acte organitzat per l'Assemblea Nacional Catalana a Barcelona. La televisió, que ha ofert un ampli desplegament amb connexions en directe en concentracions de l'ANC en diversos punts de la geografia catalana, ha connectat durant 20 minuts amb l'acte central de l'ANC a Barcelona quan parlava el vicepresident de l'entitat, Francesc Mauri.

"Aquesta era la ronda de directes i aquest és el vicepresident d'Òmnium, escoltem-lo" ha introduït la conductora de l'espai, Ariadna Oltra. Seguidament, la cadena pública ha ofert durant vint minuts el discurs del vicepresident d'Òmnium Marcel Mauri, el de la presidenta de l'ANC Elisenda Paluzie, i el final de l'acte amb el Cant dels Segadors.

La cadena, seguidament, ha emès un altre especial informatiu anomenat 'El vespre de la Diada' incorporant el format anàlisi amb una tertúlia amb diversos periodistes opinant sobre mobilització que ha tingut lloc per la Diada així com l'actualitat política al respecte.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#6 jose, alicante, 12/09/2020 - 09:31

Estas cosas ya no son opinables hay que CERRAR "TV3"

#5 electra, Barcelona, 12/09/2020 - 09:05

La vergonya més grant d'una TV pública és TV5%. Els treballadors de TV5% uns sumisos, rastrers i com a profecionals un cero.

#4 AL SEU SERVEI, Barcelona, 12/09/2020 - 08:54

Clar i catala¡¡¡¡

Visca la PLURALITAT I LA DEMOCRACIA a Dinamarca del Sud ¡¡¡¡

#3 Montse Quatre, Barcelona, 12/09/2020 - 08:19

Escriure sobre aquesta tvRes no te limits, i no trobariem cap precedent a cap pais democratic que una televisió finançada amb diner public estigui al servei descarat d'un partit i d una opció. Si mai torna un 155, espero que sí, lo primer que cal es fer una neteja profunda i no deixar rastre de la actual tvRes. Cal privatitzar.la o volar.la

#2 Narcís de la Ceba, Sant Higini de Matafaluga, 11/09/2020 - 22:34

TV3 és la millor televisió independentista de Catalunya!!

Quanta dignitat!!