Publicitat
Societat · 6 d'Octubre de 2009. 09:43h.

La Trias Fargas no tornarà els diners

El president de la Fundació creu "demagògic" demanar-ho

La Trias Fargas no tornarà els diners

Agustí Colomines, en una imatge d'arxiu

El president de la Fundació Trias Fargas, Agustí Colomines, ha explicat en una entrevista a El món a RAC1 que "no hi ha cas. Tot el que s'ha rebut de la Fundació del Palau de la Música s'ha revertit en activitats de la Fundació i de promoció de la cultura catalana."
 
També ha deixat clar que "em sembla extemporani i demagògic el fet de demanar això que es tornin els diners que la Fundació va rebre del Palau de la Música", com demanen ERC i ICV.
 
"Per què ha de ser reprovable èticament, que una fundació política rebi diners d'una fundació cultural? Hem deixat de fer les activitats que havíem de fer?", ha preguntat, a més de recordar que "tot això està dipositat a la Sindicatura de Comptes."
 
"La societat catalana no pot permetre que un delinqüent confés ens marqui l'agenda als altres", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 Carme, Agramunt, 06/10/2009 - 22:22

Quines penques el Colomines aquest. Ara ningú més se'l creurà quan faci la seva sobreactuació habitual per semblar una autoritat moral, la poltrona és la poltrona.

#13 Ignasi Ripoll, Sant Carles de la Ràpita, 06/10/2009 - 19:38

Resposta: És reprovable èticament que una fundació política rebi diners de la fundació cultural, perquè la fundació política està vinculada a un partit de govern que atorga subvencions a la cultural. Això és finançar el partit amb diner públic.

#12 Ramon, Sants-Barcelona, 06/10/2009 - 16:55

Manel, bona pregunta d'escabrosa resposta. I el tal Colomines aplica la llei de Sants Rita, quin gran català.

#11 manel, moià, 06/10/2009 - 13:30

No responc als innombrables de més avall, però hi ha una cosa que no entenc.
una fundació (palau) que rep diners de l.administració (o sigui no en té prous) com pot anar repartint calés a altres fundacions? i menys a fundacions de partits politics, CIU

#10 SIBIL.LA, Barcelona, 06/10/2009 - 13:26

La qüestió no és si cal tornar o no els €, sinó ¿¿ A CANVI DE QUÈ LA FUNDACIÓ DEL PALAU O MILLET DONAVA DINERS A UNA FUN DACIÓ POLÍTICA O" LIQUIDAVA DEUTES" DEL PI. I COM ÉS QUE CDC I EN COLOM HO VAN ACCEPTAR ??