Publicitat
Societat · 6 d'Octubre de 2021. 21:32h.

La UAB culpa Vox i Ciutadans

La universitat acusa ambdós partits d'"instrumentalització ideològica"

La UAB culpa Vox i Ciutadans

La consellera Gemma Geis amb el rector de la UAB, Javier Lafuente

L'equip de govern de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) no ha condemnat l'atac que ha patit S'ha Acabat per part d'un grup d'estudiants que han destrossat la carpa que havien muntat i en un comunicat ha criticat que diputats de Vox i Ciutadans fessin acte de presència al campus universitari.

La UAB ha rebaixat els fets a una "situació de tensió" i ha lamentat "la instrumentalització ideològica que es fa del campus universitari per part de determinats partits polítics, que invisibilitza l’activitat acadèmica i investigadora que duu diàriament a terme la Universitat".

Finalment, ha manifestat que "el campus universitari ha de ser un exemple de convivència pacífica i d’exercici de llibertat d’expressió, on les idees i reivindicacions democràtiques tinguin cabuda, sempre que es facin amb respecte envers tots els membres de la comunitat i els béns públics".

Publicitat
Publicitat

38 Comentaris

Publicitat
#33 bejota, bcn, 07/10/2021 - 14:50

TENÉIS UN 26% DEL CENSO (UNA PERSONA UN VOTO)EN LAS "PLEBISCITARIAS" DEL 14-F. Otto Von Bismarck : "España es el pais más fuerte del mundo: los españoles llevan siglos intentado destruirlo y no lo han conseguido".
LO QUE PODEIS HACER ES RECONQUISTAR LA CATALUNYA NORD.
ESTOS NÚMEROS SON LO QUE CUENTA.

#32 Sergi Sergio, Barcelona, 07/10/2021 - 14:32

Que cinismo, ja, ja, ja, ni conocen la vergüenza, menuda universidad. Tomen nota, la UAB.

#31 Neferu, Barcelona, 07/10/2021 - 14:15

Pero qué poca vergüenza tienen. Vaya par de cínicos. Qué asco me dan este tipo de gente que carecen de la más mínima decencia, que mienten, mienten, y mienten, sin que se les mueva nada por dentro, con una total indiferencia por reconocer sus errores ni sus responsabilidad en el problema de intolerancia que hay en las universidades catalanas

#30 pepe, Andorra, 07/10/2021 - 12:29

vaya, primera noticia de q en Barcelona había una universidad o algo parecido. Anda q os esta quedando una ciudad q ni Berlin en los años 30 o Moscu en los 50. Totalitarismo en estado puro.

#29 Pepón, Bcn, 07/10/2021 - 11:33

Los lazis son campeones mundiales en cinismo y caradura.