Publicitat
Societat · 25 de Març de 2009. 16:38h.

La UB atribueix la protesta a "un grup radical"

Acusa aquest col·lectiu d'impedir "el lliure accés a les classes"

La UB atribueix la protesta a "un grup radical"

Estudiants anti-Bolonya en una classe

L'equip de govern de la Universitat de Barcelona (UB) ha emès un comunicat en què atribueix a "un grup radical d'estudiants" l'ocupació de la facultat de Dret, i la suspensió de les classes a les facultats de Filosofia i de Geografia i Història. En aquesta nota, la UB "continua oferint la via de diàleg per solucionar els conflictes".

Segons l'equip rector universitari, "hi ha un grup radical d'estudiants que no accepta aquesta via de diàleg i que imposa mètodes violents i coercitius a la resta de la comunitat universitària" i afegeix que "l'alumnat de la UB té dret a rebre classes, i el personal docent i investigador té el dret d'impartir-les amb normalitat".

"La UB és conscient de la seva responsabilitat i prendrà les decisions que corresponguin per garantir el ple desenvolupament de la vida acadèmica. S'està treballant per evitar qualsevol mena d'enfrontament a les facultats del Raval, i es vol informar els col·lectius d'estudiants que impedeixen el lliure accés a les classes que aquesta no és una via democràtica per discutir els problemes. El diàleg sobre l'aplicació de l'espai europeu d'educació superior s'ha de tenir en el marc del sistema universitari català, i no impedint l'accés lliure a les aules", finalitza el comunicat.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 josepxicot, barcelona, 26/03/2009 - 19:30

Tot aquest enrrenou tè com a màxim cul
pable el Sr. Rector que des de el primer
moment ve deixa fer l´acampada davant
del seu despachManca d´autoritat.Fora
aquesta persona del seu carrec,No elpa
guem per fer això.Al carrer!!

#2 Lluís, Barcelona, 25/03/2009 - 20:36

En defensa de les llibertats consulta:http://www.vullferclasse.blogspot.com/

#1 sulfuro sulfuro, Barcelona, 25/03/2009 - 19:06

La existencia de grupos radicales antisistema
y catalanistas más o menos estelados lleva años perturbando el normal desarrollo de la actividad docente en Cataluña perjudicando a la inmensa mayoría de los estudiantes que desea dedicarse a formarse