Societat · 11 de Maig de 2010. 21:25h.

La UE investigarà el 'pla Velòdrom' de Reus

La Comissió Europea comunica als denunciants l'inici de les diligències

La UE investigarà el 'pla Velòdrom' de Reus

Publicitat de la promoció de pisos del 'pla Velòdrom'

La Unió Europea (UE) iniciarà un investigació sobre diverses obres realitzades al marc de la construcció de pisos a la zona de l'antic Velòdrom de Reus, una construcció oficialment denominada PEMU 6.6, encara que popularment és coneguda com el pla Velòdrom.

A la zona on es van construir els pisos s'havia tapat un barranc mitjançant la utilització de fons de la UE. Posteriorment, es van realitzar obres al conjunt dels edificis del pla Velòdrom, i l'associació de veïns Joan Prim va iniciar les gestions per denunciar-les davant la UE, per considerar que hi havia diverses irregularitats.

Aquestes presumptes violacions de la normativa legal estan relacionades amb la distància mínima entre construccions d'habitatges i el barranc cobert, i amb la distància entre els mateixos edificis construïts.

Ara, segons la informat la Coordinadora Reusenca Independent, la presidenta de la comissió de peticions de la UE, Erminia Mazzoni, ha comunicat per carta als denunciants que, després d'haver admès a tràmit la seva petició, ja ha demanat a la Comissió Europea el inici de la investigació corresponent. El regidor d'urbanisme de Reus és Jordi Bergadà, d'ERC.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Emili, Reus, urbanisme salvatge, 12/05/2010 - 08:24

Construir Barrancs, torrents i el que faci falta es l'urbanisme d'ERC-NUNEZ-NAVARRO

#1 pere, bcn, 11/05/2010 - 23:03

A algú encara li pot semblar que no hi té res a veure, però és simptomàtic que tots els negocis que hi ha xanxullos o estafes, ho fan tot en castellà. Fixeu-vos amb els anuncis d'aquests pisos.