Publicitat
Societat · 22 de Gener de 2014. 15:06h.

La UGT acomiadarà 55 treballadors

També prepara la venda d'una de les seus a Barcelona per dos milions d'euros

La UGT acomiadarà 55 treballadors

Josep María Álvarez, durant la vaga general contra la reforma laboral del 2010

La UGT de Catalunya està negociant l'acomiadament de 55 treballadors. A més, ha posat a la venda l'edifici que tenen al carrer de Sant Oleguer 27 de Barcelona, per un preu proper als 2 milions d'euros.

La direcció ja ha començat les negociacions amb el comitè de treballadors per l'acomiadament de 55 persones, segons ha sabut e-notícies. Els representants de la plantilla han comunicat la seva negativa a l'oferta de la direcció i per tant es preveuen noves reunions.

Precisament, el líder de la UGT a Catalunya, Josep Maria Álvarez, ha criticat amb contundència la reforma laboral proposada pel Govern del PP. "Si no l'aturem, acabarem com els Estats Units: 'Avui vingui, demà no vingui', que és la gran reforma que realment vol la patronal del nostre país. Això ens abocarà a un país molt pobre des de tots els punts de vista", afirmava el passat mes de desembre.

D'altra banda, l'organització sindical ha posat a la venda -i probablement l'operació es tancarà en breu- l'edifici del carrer de Sant Oleguer, l'únic que els quedava en propietat a Barcelona, per uns 2 milions d'euros. I és que tant el de la Rambla de Santa Mònica com el de la Rambla del Raval (aquest de l'Ajuntament) són de lloguer. 

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#14 Pau Catedrals, Vic, 22/01/2014 - 23:25

Diputats al Parlament que han tingut carrec al secretariat d'UGT: PSC Coiboni, Eva Granados, CiU Neus Munte (consellera), membres del secretariat amb carnet, Secretari General , S.G. Adjunt, Vice secretari G. Son del PSC, S. Administració i gerent CIU, Politica Social i acció sindical ERC, res a dir

#13 Chesco, Rubi, 22/01/2014 - 18:40

Espero que el acomiadats expliquin tot allò que sigui d'interés...

#12 Kropotkin, Vic, 22/01/2014 - 17:45

El Alvarez, desde que se ha hecho estelado y viste Hugo Boss no tiene suficiente con los 25 millones de euros de subvención de la Generalitat y prefiere llibrarse de unos cuantos trabajadores. Gran representante de la clase trabajadora.Eso si, que no le toquen la inmersión lingüistica que se cabrea.

#11 spanish, Madrid, 22/01/2014 - 17:01

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh el indepe Alvarez fent fora a gent ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh atac a Catalunyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa no ?

#10 El mico de l'anís, Badalona, 22/01/2014 - 16:24

No en va, molts ugeteros acaben esdevenint empresaris sense escrúpols. A Badalona, per exemple, tenim el cosí germà de l'Álvarez, en Fermín Casquete, que té el monopoli dels autobusos (ara, en mans del seu fill).