Publicitat
Societat · 24 de Març de 2011. 13:17h.

La UGT cedeix la seu a Barcelona Decideix

S'hi allotjaran els serveis de premsa i coordinació general de la consulta

La UGT cedeix la seu a Barcelona Decideix

Josep Maria Álvarez, líder de la UGT

La Unió General de Treballadors de Catalunya cedirà el seu local situat a la Rambla Santa Mònica número 10 de Barcelona, per ser la seu central operativa de la consulta sobre la Independència.

En l'històric edifici, que durant anys havia estat seu central de la UGT a Barcelona, i també seu del CADCI des de temps de la Segona República, s'hi allotjaran els serveis de premsa i coordinació general de la consulta sobre la independència.

Des d'allà s'anunciaran els resultats i el balanç oficial de la jornada.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Enric, Molins de Rei, 25/03/2011 - 10:54

La UGT es va crear a Catalunya. La UGT és un sindicat profundament democràtic. Si ha ha gent després de viura molts anys a Catalunya encara creu que catalanitat i democràcia és un "cancer" hem fracassat en integrar-los. Per mí el cancer de Catalunya és Espanya.

#6 Cipriano, Barcelona, 24/03/2011 - 22:45

En la UGT hace tiempo que entró el cáncer catalanista. En lugar de defender a los trabajadores defienden a la burguesía catalana. Álvarez es un Molinero cualquiera. La Historia les juzgará.

#5 Kropotkin, Vic, 24/03/2011 - 17:19

Estos individuos de los "sindicatos" con tal de seguir chupando del bote pueden acabar haciendose independentistas o admiradores de Gadafi, lo que de más...

#4 Francesc, Barcelona, 24/03/2011 - 14:37

Ah, el Cadci, treballadors catalanistes, on després de la feina anaven a formar-se: cursos de llengua i literatura catalanes, en sindicalisme, en coses de feina. Ells mateixos s'autofinançaven.

#3 Francesc, Barcelona, 24/03/2011 - 14:34

Gili, ah no? No es defensen els interessos del treballdors volent aprofundir en la democràcia? Volent aprofundir en la democràcia directa, en la democràcia participativa? Vinga, home!