Publicitat
Societat · 29 de Març de 2012. 10:47h.

La UGT parla de "vaga generalitzada"

"Les dades de consum elèctric confirmen l’aturada del nostre país"

La UGT parla de "vaga generalitzada"

Imatge de la Boqueria

L'UGT destaca que el seguiment de la vaga general a primera hora del matí "està sent, igual que al torn de nit, generalitzat a la indústria, el transport públic i el sanejament urbà". Pel que fa a la indústria, el seguiment està sent massiu, destacant les següents empreses "amb aturades del 100%".
 
A Barcelona: Seat, Estampaciones Martínez, Gestam, Gonvarri, Gearbox, Emtisa, Nissan, Skis Rossignol, Alstom, Roca, Siemens, Bosch, Derbi, Valeo, Mahle, Roura. A Lleida: Ros Roca, Indox, Garrofé. A Girona: Comforsa, Simon, Cometsi. A Tarragona: Frape, Cemex, Kettal, Rexam, Bic (60%).

L'aturada esta sent total a TMB metro i autobusos, Rodalies Renfe i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. Únicament estan funcionant els serveis mínims pactats, que ho fan amb normalitat. A l'aeroport del Prat el seguiment de la vaga també està sent total i només funcionen els serveis mínims decretats.
 
Les dades de consum elèctric confirmen l’aturada del nostre país. Segons Red Eléctrica Española, el consum d’avui a les 7 hores (21.808 MW) és inferior al de diumenge (22.702 MW) i molt inferior al de dijous passat (28.460MW).

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat