Publicitat
Societat · 15 de Març de 2011. 00:04h.

La ultradreta 'amenaça' la consulta independentista

El grup Resistència Patriòtica crema material de Barcelona Decideix en un vídeo

La ultradreta 'amenaça' la consulta independentista

Imatge del vídeo

El grup d'extremadreta Resistència Patriòtica ha penjat un vídeo a Youtube en el qual es crema material de Barcelona Decideix relacionat amb la consulta independentista del proper 10 d'abril a Barcelona.

El vídeo, titulat "No a la independència"  ha estat considerat una amença per Barcelona Decideix, que ja ha fet arribar als Mossos les dades d'aquest enregistrament, així com l'enllaç a Youtube, per a que preguin mesures.

Aquest no és l'únic acte de grups d'ultradreta contra les consultes sobiraistes. El passat sis de febrer, per exemple, Alianza Nacional va reivindicar el robatori d'una urna durant la consulta de Terrassa.

Al seu web explicaven com "sis militants de la Secció AN-Barcelona, quatre nois i dues noies, van entrar amb banderes espanyoles en un dels pretesos col·legis electorals i es van apoderar d'una 'urna'".

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#29 Fred, Barcelona, 15/03/2011 - 21:43

QUINA POR QUE TENEN,AQUESTA GENT QUE CATALUNYA SIGUI INDEPENDENT.
LA IGNORANCIAI ES UN MAL QUE NO TE CURA

#28 Cartanya, bcn, 15/03/2011 - 17:02

Però no deien que som 4 gats!!!!! Quin mal perdre que tenen els de Resistència Patriòtica, si no cal cremar res, quan les votacions definitives, si no votem el que vosaltres voleu, dient que els catalans anem dopats, tot arreglat.

#27 Francesc, Barcelona, 15/03/2011 - 16:27

Pepe, parles dels ultres catalanistes. Però no t'ajustes al veritat. Els ultres són gent autoritaria i antidemòcrata i, sovint, violenta. I no és el cas, quant a la Consulta de Barcelona Decideix. T'atansaries més a la realitat si parlaves de catalanistes raidcals.

#26 Francesc, Barcelona, 15/03/2011 - 16:23

Per a Puigcerdós, aquest és un problema, cert. Hi ha molts mitjans que no volen parlar de nosaltres i nformar i informar i informar la població. Jo, que rcullo vot anticipat, m'hi trobo a cada moment. Sembla que els mitjans tenen por en l'aprofundiment de la democràcia.

#25 Francesc, Barcelona, 15/03/2011 - 16:17

Analia, es tracta de parlar a través de les urnes, de la democràcia directa, de la democràcia partcipativa, parlar amb la .... paraula... No pas amb les armes ni dels uns ni dels altres. Vet aquí la grandesa de la democràcia i d'aquestes consultes, en particular.