Publicitat
Societat · 10 de Juliol de 2008. 19:26h.

La ultradreta, contra Losantos

L'entitat acusa el periodista d'afavorir el debat sobre l'avortament

La ultradreta, contra Losantos

Federico Jiménez Losantos

L'associació Alternativa Espanyola (AES), que es defineix a si mateixa com "l'única alternativa social cristiana per als catòlics espanyols", ha criticat en un comunicat al periodista de la Cope Federico Jiménez Losantos per considerar-lo favorable a l'avortament. AES és una associació que, segons la seva declaració de principis, dona suport un "programa de defensa d'Espanya, dels espanyols i de la seva identitat; dels Valors i Principis inspirats en la Llei Natural i la doctrina moral i social cristiana; de defensa dels valors morals basats en la Norma, de la vida i la família; d'humanització de la vida econòmica i de neteja|netedat de la vida pública espanyola".

Segons el comunicat d'AES, "el dimarts vuit de juliol, al programa de la Cope La Mañana, que dirigeix el periodista Federico Jiménez Losantos, dins del seu espai de tertúlia, es va debatre la qüestió plantejada pel socialisme d'obrir el debat de l'avortament i modificar l'actual llei. Van participar, a més del director del programa, Pedro J. Ramírez, director del diari El Mundo, Tomás Cuesta i Francisco Maruhenda, director del diari La Razón.

"AES vol denunciar", s'indica, "que en el transcurs del mateix, a més de mantenir postures ambigües, el director del programa, en una emissora propietat de l'Església, va relativitzar el valor absolut de la Vida i va negar el Dret a la Vida del concebut en casos extrems, contradient així el Magisteri de l'Església".

S'afegeix que "tant Pedro J. Ramírez com Jiménez Losantos, conscients del paper que han assumit d'intel·lectuals orgànics sobre el centre i la dreta, busquen crear l'atmosfera de consens que permeti al PP dialogar amb el PSOE en aquest tema, seguint així el model que va permetre l'avortament lliure, tal com a la pràctica es produeix a Espanya. AES ha de recordar que els dirigents populars, abans de les eleccions, ja van admetre la possibilitat de canviar la llei de l'avortament, sempre que es fes per consens".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Mariana, Madrid, 21/07/2008 - 13:47

Alternativa Española no es una "asociación", sino un partido político. Tampoco es "ultraderecha", es un partido social cristiano. Ya que dan esta noticia, denla completa y sin manipulaciones.

#7 jajajaja, 9Barris, 11/07/2008 - 11:58

Genial. Aquest personatge venia de l'ultra esquerra i va anar a petar a l'ultra dreta. Ara va camí de completar el cercle. Si es que quan es tenen les idees clares...

#6 Carlos, Tarragona, 11/07/2008 - 11:44

...y continuan las campañas de desprestigio contra FJL. Ya no saben que inventar. Lo que les j.. es que tenga la libertad de criticar a la derecha y a la izquierda y no vaya al dictado de intereses de un partido o lobby.

#5 Ricard, Barcelona, 11/07/2008 - 02:38

AIxò és divertidíssim, tot aquest contuberni (aquest de la ultra dreta ho és de debó) acabarà fotent-se els plats pel cap. Saturno deborando a sus hijos. Esperem que acabin la feina, que es deixin ni un òs.

#4 Juan, Badalona, 11/07/2008 - 02:07

Si es que este señor en el fondo es un moderado, ¡Maricomplejines!!!