Publicitat
Societat · 25 de Setembre de 2013. 17:27h.

La ultradreta vol Mas a la presó

El manifest per la Hispanitat considera que "hauria d'estar empresonat des de fa temps"

La ultradreta vol Mas a la presó

Una imatge del cartell de la convocatòria

Les formacions ultradretanes La Falange, Nudo Patriota Español, Alianza Nacional, Movimiento Católico Español i Democracia Nacional han anunciat que es manifestaran el proper 12 d'octubre, dia de la Hispanitat, a Barcelona "sense mitges tintes ni concessions" a la Plaça de Sant Jordi a les 12 del migdia.

En un comunicat conjunt, reivindiquen que "som avui la minoria sorollosa que compleix amb el grat deure de defensar la unitat d'Espanya davant l'amenaça separatista". Els ultres denuncien que la manifestació dels "constitucionalistes -aquells que supediten la defensa de la unitat d'Espanya a un article de la Constitució- està controlada per qui a dia d'avui segueix negociant la unitat d'Espanya amb Artur Mas, un individu que hauria d'estar empresonat des de fa molt temps".

En aquest sentit, afegeixen que "aquesta manifestació es diferencia de l'organitzada per diferents moviments cívics parasitats pel covard i traïdor PP en què la Plataforma de La España en Marcha -nom que aglutina totes les formacions- sosté que la unitat d'Espanya de ni es vota ni es negocia".

Aquestes formacions acusen el PP de negociar "amb el separatisme en els seus diferents governs realitzant moltes concessions que ens han portat a la situació per la qual travessem actualment".

Finalment, lamenten que el president espanyol "intenta rentar la imatge d'un govern covard i traïdor apoderant un cop més de la bona intenció de molts dels seus enganyats votants i acompanyats pels 'palmeros' mitjans de comunicació que han quedat retratats en aquests últims dies amb l'aclaparadora criminalització dels patriotes que van boicotejar l'acte de la Llibreria Blanquerna a Madrid".

Publicitat
Publicitat

53 Comentaris

Publicitat
#40 jordi, lleida, 27/09/2013 - 14:03

Visca catalunya!!

#39 jordi, lleida, 27/09/2013 - 13:59

Tots els extrems son dolents! Pero voler els k ens pertany no es cap extrem.

#38 mònica prats, bcn, 27/09/2013 - 13:12

Visça la llibertat d'expressió!!!!

#37 Nut , Girona , 27/09/2013 - 12:57

Catalunya independent, ja!!

#36 Observer, bcn, 27/09/2013 - 12:37

Jo hi aniré si hi ha ties bones. Allò que es reivindiqui ja són collonades secundàries....