Societat · 13 d'Octubre de 2018. 20:27h.

La Universitat de Vic fixta l'exconsellera Borràs

Càrrec de nova creació pera impulsar "polítiques corporatives"

La Universitat de Vic fixta l'exconsellera Borràs

Meritell Borràs

La Univeritat de Vic ha fitxat l'exconsellera de Governació, Mertixell Borràs, com a “coordinadora de desenvolupament de polítiques corporatives de la UVic” per “la seva experiència en l’àmbit públic i privat i les seves competències directives i institucionals”, segons ha informat el centre universitari en un comunicat.

Borràs, que s'incorporarà el proper 15 d'octubre, s'encarregarà de “coordinar polítiques de personal, institucionals i de comunicació”. Segons detalla el centre, entre les funcions de l'exconsellera hi ha les “d’impulsar estratègies i polítiques corporatives transversals en el conjunt de les institucions de la Uvic-Universitat Central Catalana” en l'àmbit de “les relacions institucionals, comunicació interna i externa i les polítiques de personal”.

L'exconsellera també assumirà “la representació institucional que li delegui el rector, la presidència o la direcció general de la Fundació Universitària Balmes, generar iniciatives que reforcin el sentit de pertinença i el bon clima laboral entre els professionals”, així com “vetllar perquè les institucions que comparteixen la marca UVic-UCC implantin bones estratègies de Responsabilitat Social Corporativa”.

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#20 Hipolit, Barcelona, 16/10/2018 - 08:54

Aquesta tenia d'estar a la presó juntament amb les altres sedicioses, pero curiosament se'n va salvar, algun padrí deu tenir perque s'hagi produit aquesta excepció i a sobre ara la contracten per no fer res pero cobrant, suposo per justificar la pena que li imposaran juntament amb el xuleta del tal Mas, una colla de fariseus tots plegats.

#19 Galba, Barcelona, 15/10/2018 - 13:54

La "famiglia" nunca te abandona.

#18 Joan, BCN, 14/10/2018 - 21:19

Tinc ana familiar amb un títol de la UVIC. El seu títol, amb això, està devaluat. La botiguereta de l'Hospitalet.

#17 Poble sec, Bcn , 14/10/2018 - 14:55

D això es diu càrrec amb mochila, vol dir crear un lloc a mida seguit d una subvenció.
Típic amb el president Pujol

#16 Creativitat.ACME, Bcn, 14/10/2018 - 14:02

Hi ha un munt de pòssibilitats per crear nous endolls, per exemple "Coordinador/a per la conservació dels canaris morts i dissecats",