Publicitat
Societat · 21 de Febrer de 2016. 20:07h.

La Urbana recula davant el 'top manta'

Un centenar de manters s'instal·la a la Rambla

Un centenar de manters s'han instal·lat a la Rambla a partir de la font de Canaletes per exigir solucions al govern municipal d’Ada Colau. Inicialment un fort desplegament dels antiavalots de la Guardia Urbana s'havia col·locat per impedir-ho, i els manters han sortir del intercanviador de plaça Catalunya.

 

Els manters han desplegat les mantes amb productes com ara samarretes del Barça, sabatilles, ulleres de sol o clauers. L'acte ha tingut lloc al final d'una setmana en la que la policia municipal ha detingut dos manters, i ha decomissat 1400 productes en un habitatge.

 

L'acte d'avui és lel quart d'aquestes característiques d'aquest mes de febrer. Tots s'han fet amb el suport de diferents col·lectius. Avui també hi era la portaveu de las CUP al consistori, María José Lecha, el regidor d'aquesta mateixa formació Josep Garganté i la consellera de Barcelona en Comú a Ciutat Vella, Llum Ventura.

 

Els assistents han cridat consignes com "sobreviure no és dilecte", "cap persona es il·legal", "vergonya em faria ser policia". El portaveu del col·lectiu 'ha assegurat que a conseqüència de l Mobile World Congress “han volgut impedir la venta, hem sortit i farem el de sempre, mentre no es donin alternatives per sobreviure".

 

Els manters avui a La Rambla
Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#21 Fletcher Anderson, Barcelona, 26/02/2016 - 23:38

Dos regidores de la CUP del Ayuntamiento de Barcelona, Maria Jose Lecha que aparece en el video y Josep Garganté, colaboraron con los top manta, ocupando y protegiendo a los manteros, que desplegaron sus mantas y se pusieron a vender sus falsificaciones. Eso es colaborar en un delito.

#19 Ciudadano, Terrassa, 22/02/2016 - 18:40

Pues eso a colaborar con las mafias que se forran blanqueado el dinero de drogas,prostitución,tráfico de personas etc comprando falsificaciones, que después la gente compra por lástima del pobre mantero

#18 Rambliste, La Rambla, 22/02/2016 - 13:15

Colau dimissió!

#17 Olegarioelpilos , Bcn, 22/02/2016 - 10:22

Deberían traer a los directivos de las empresas de móviles, a pasear por está zona tan emblemática de Bcn a ver que les parece, seguro que se lo llevan a Madrid

#16 Los Colaus están creando un ambiente!, Can Más de lo mismo y las revoluciones , 22/02/2016 - 09:07

Esta muy claro, a los Colaus les importan los Top y los barceloneses una kk, sólo les sirven para intentar crear un ambiente prerevolucionario,para imponernos sus "revolución bolivariana leninista comunista" leer el preambiente de la Revolución bolchevique de los años 20 en Rusia... Son muy antiguos