Publicitat
Societat · 8 d'Agost de 2019. 19:46h.

La vaga de sempre

Aturada indefinida de vigilants a l'Aeroport del Prat a partir de divendres

La vaga de sempre

Ricardo Mora, del comitè d’empresa de Trablisa a l'aeroport del Prat

Els vigilants dels controls de seguretat de l'Aeroport del Prat tenen previst començar aquest divendres una vaga indefinida en plena campanya turística després que no hi hagi hagut acord en la reunió de mediació d'aquest dijous a la tarda. La trobada entre els representants dels treballadors i de l'empresa Trablisa, amb la mediació del Departament de Treball, ha finalitzat sense èxit.

Els treballadors de Trablisa, l'empresa encarregada dels filtres de seguretat a l'Aeroport del Prat, també han decidit per majoria mantenir la vaga indefinida a través d'una votació.

L'aturada indefinida s'iniciarà a partir de les 00.00 hores d'aquest divendres i es produirà en un dels mesos de més concurrència de l'aeroport, degut a les vacances d'agost i l'increment del turisme. L'any 2017, el personal dels controls d'accés del Prat, que llavors treballaven per a l'empresa Eulen, van convocar una vaga en les mateixes dates.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Pepe, Lleida, 10/08/2019 - 00:21

AENA siempre está intentando amargar las vacaciones a los que viajan a través del Prat, nunca a través de Barajas, no fuese que algún dia el aeropuerto del Prat pudiese llegar a ser más importante que el de Madrid.

#1 teruel existe, BCN, 09/08/2019 - 12:18

Eso es, a amargarle las vacaciones a todo el mundo! Qué listos que sois!