Publicitat
Societat · 20 de Gener de 2012. 19:35h.

La vergonya dels Mossos

Després del boicot al català, els policies tallen la Diagonal

La vergonya dels Mossos

Agents dels Mossos tallant la Diagonal (Foto: Twitter @Bonycake)

Més d'un miler d'agents dels Mossos d'Esquadra han tallat la Diagonal durant una mitja hora la tarda d'aquest divendres, després que la reunió que han mantingut amb el Departament d'Interior sobre les retallades hagi acabat sense acord.

Prèviament, i coincidint amb l'inici de les negociacions, uns 500 agents han tallat també la Travessera de les Corts de Barcelona. Després del fracàs de la reunió, els sindicats de la policia catalana han anunciat que donaran a conèixer en les pròximes hores un calendari d'accions de protestes.

Valentín Anadón, portaveu del sindicat SAP-UGT, ha afirmat que "no s'han trencat les negociacions, pero s'inicia un calendari de protestes per obrir un espai de diàleg". Per la seva banda, Antoni Castejón, portaveu de SME-CCOO, ha comentat que "els Mossos estan molt enfadats. Ara se'ls haurà de donar pautes per canalitzar aquesta protesta".

El passat 13 de gener, els sindicats dels Mossos van anunciar que deixarien d'utilitzar el català en la seva relació amb la ciutadania com a mesura de pressió cap a l'administració a causa de les retallades. El vicesecretari general de l'SME-CCOO, Carles Manrique, va afirmar que "a diferents comissaries els companys estan optant per mesures populars com pot ser aquesta".

Publicitat
Publicitat

61 Comentaris

Publicitat
#46 Sandra, BCN, 23/01/2012 - 07:31

1-On estaven els anti-avalots per fotrels-hi cops de porra?
2-Que hagues passat si ho haguessin fet una colla d'estudaints?
3-Que hagues passat si algu s'hagues encarat amb ells?li haurien posat una multa?o l'haurien estomacat de valent, com saben fer molt be quan estan tots juntets?

#45 Vi­ctor, Barcelona, 21/01/2012 - 16:44

Em sembla malament el titular que heu posat en aquesta notícia; espero que no per això refuseu el meu comentari, però! He desenvolupat la idea en aquest article. http://superviventcatala.blogspot.com/2012/01/la-vergonya-de-le-noticies.html

#44 Pep, BCN, 21/01/2012 - 12:47

jajaja....quanta paranoia nacionalista-faixista catalanista!! que si serveis secrets españols, que si CNI, etc.....jajajaja....realment ric per no plorar......el cos dels mossos d´escuadra està format per gent que no tenía on caure morta amb uns sous despoporcionats, tan simple com aixós!

#44.1 Gerard, Barna, 21/01/2012 - 17:31

La faixa ens la posa el govern espanyol a tots els catalans, amb l'ajuda il·lusionada dels nostres polítics, empresaris i banquers, això sí.

#44.2 Josep, Lleida, 22/01/2012 - 09:40

Y te olvidas también de que es gente que era nefasta en los estudios de bachillerato.

Decir que también lo eran en los estudios de EGB es muy "heavy".

#43 bert, bcn, 21/01/2012 - 12:42

Dissolució immediata dels mossos i retorn de la Guàrdia Civil. Ens costarà molt menys i ja sabem que alguns parlen castellà i altres català. Almenys no feran bandera de la llengua.

#43.1 Gerard, Barna, 21/01/2012 - 17:35

Un Guardia Civil parlant català? En quina pel·Lícula ho has vist això, a Pa Negre? L'última vegada que una traductora d'àrab va intentar parlar català amb un d'aquests homínids exemplars va acabar vexada, amenaçada i, a sobre, encara la van condemnar a ella. Típica tradició hispana.

#42 jordifigik@ya.es, Barcelona, 21/01/2012 - 11:54

Están fen el ridicul devant el poble catalá. ¿No sera una maniobra dels serveis secrets espanyols que volen impedir la Independencia ?