Publicitat
Societat · 12 de Setembre de 2021. 21:06h.

La vicerectora de la UPC té "ganes de foc"

Crida a veure "contenidors cremats i l'aeroport col·lapsat"

La vicerectora de la UPC té "ganes de foc"

La vicerectora de Qualitat i Política Lingüística de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), Núria Pla, va assegurar, mitjançant una piulada, tenir "ganes de foc, de contenidors cremats i d'aeroport col·lapsat".

Núria Pla va publicar aquest missatge durant la Diada al seu compte de Twitter. La vicerectora de l'UPC va esborrar la piulada i també el seu compte a la xarxa, després de la polèmica per la seva publicació.

El diputat de Vox al Parlament, Manuel Acosta, ha demanat la seva dimissió. "Exigim la dimissió de Núria Pla, vicerectora de Qualitat i Política Lingüística de la UPC. La seva incitació a l'odi és incompatible amb l'esperit de llibertat, tolerància i qualitat propis de la Universitat", ha manifestat a través de Twitter.

Publicitat
Publicitat

55 Comentaris

Publicitat
#49 Sonia Solana, Palencia, 14/09/2021 - 08:18

Alguien ha pensado para qué sirve un rectorado de “calidad y política lingüística “?? Aparte de sonar a chiringuito ???? suponemos que su misión será velar porque todo y todos se expresen en catalán sin una sola palabra en castellano, claro

#48 Carlos Gomez, nurenu de la serra i ole, 13/09/2021 - 12:49

"Josep M. Mainat @MainatJM 20 feb 2019
Demà faré vaga. No es notarà, perquè no treballo enlloc, però en faré."

Gent com aquesta sandunguera vicerrectora, l´intrepid Mainat, l´abnegada senyora Rahola i amb els sempre disposats cops de ma de l´omnipresent i servicial La Vanguardia em fan ser molt optimista i pensar que la diversio no s´ha

#47 Pepe, Andorra, 13/09/2021 - 12:44

Siempre habrá fanáticos con antifaz q nos llamen de todo por describir estas cosas, pero la realidad es q el separatismo es violento, agresivo, totalitario y muy clientelar, al estilo peronista. Pero mientras haya tontos los listos vivirán.

#46 Carlos Gomez, murenu de la serra i ole, 13/09/2021 - 12:26

Aquesta dona tan intrepida deu ser de les tossudamentalçades que sempre estan dempeus amb l´eina ben esmolada oi ?

#45 josep26, Gual permanent, 13/09/2021 - 11:41

Lluny de dimitir serà felicitada. La misèria moral d'aquesta gent és de neixament. No s'hi pot fer res. Trist, però real. Una biona escupinada a la cara, és el que es mereixen.