Publicitat
Societat · 23 de Febrer de 2021. 20:50h.

La violència es trasllada a l'Eixample de Barcelona

Vuitena nit d'aldarulls a la capital catalana

Un grup de manifestants han fet barricades amb diversos contenidors a l'Eixample de Barcelona i han començat a llençar ampolles de vidre contra els agents dels Mossos d'Esquadra, que els hi han tallat els accessos per arribar a la plaça Artós, on hi havia convocada una manifestació espanyolista.

La policia de la Generalitat ha muntat cordons policials al carrer del Comte d'Urgell amb Còrsega i un altre al carrer París per evitar que els antisistema puguin trobar-se amb l'altra manifestació. Arran del llançament d'objectes contra el cordó policial, els Mossos d'Esquadra han intervingut després d'avisar per megafonia.

Els Mossos d'Esquadra han informat a través del seu Twitter que "en aquesta vuitena nit consecutiva de mobilitzacions, estan novament actius els agents de Mediació", però han lamentat que "fins al moment no hi ha interlocutors".

La policia catalana, d'altra banda, han identificat quinze persones que participaven en la concentració de la plaça Artós amb el lema "Cercavila festiva. Espanya no es crema". Un d'ells tenia una ordre de no participar en una manifestació i la policia l'ha advertit abans que comencés la concentració d'aquest dimarts, que ha congregat una trentena de persones.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#11 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 24/02/2021 - 15:12

Identifican a todos quienes no hagan manifestaciones pro-procesismo.Todo correcto

#10 Masias , Mis posaderas , 24/02/2021 - 11:03

Ríete tú del coronavirus

La epidemia de piojos y sarna que va a quedar en Barcelona va a ser tremenda

#9 Flanagan, Tabarnia City, 24/02/2021 - 10:30

Ya tarda el Gobierno central en poner un Comandante de la guardia civil al mando de la conselleria de interior y pegar un barrido de toda la cúpula separata pero sabes que con el felón eso no va a ocurrir.

#8 Albert, BCN, 24/02/2021 - 09:54

Sin City... ciudad sin ley... Colau esta muy calladita, cualquiera diria que no es la alcaldesa de BCN. A no... que ella se identifica con la libertad de expresion (la suya claro, la de los demas no), la okupacion y el odio a la policia.
Pues mirad chic@s teneis lo que os mereceis, haber votado otra opción.

#7 Masias , Mis posaderas , 24/02/2021 - 09:12

La segunda entrega de la guerra del planeta de los simios en vivo y en directo.

Un nuevo atractivo para el turismo de alto poder adquisitivo

Catanystan siempre a la vanguardia