Publicitat
Societat · 1 de Març de 2013. 09:20h.

"La voluntat popular està per sobre de la Constitució"

La monja Teresa Forcades veu "contrari a la democràcia" aturar el procés sobiranista

La monja Teresa Forcades, en declaracions a Els Matins de TV3, ha defensat el projecte sobiranista perquè "la voluntat popular està per sobre de la Constitució". "La cita evangèlica diu que la llei està feta per les persones, no les persones per la llei", ha recordat.

A criteri de Forcades,  considerar que la voluntat popular no pot canviar la Constitució seria un legalisme contrari a la democràcia". "Aquesta Constitució ja s'ha canviat de forma exprés per criteris de convergència econòmica i d'esquena al poble", ha assenyalat.

"Voluntat popular significa que cal fer un referèndum per canviar la Constitució, i si aquest referèndum hauria d'afectar al territori que decidís separar-se", ha exposat Forcades, a més de deixar clar que ser independentista no li ha portat problemes.

Forcades
Publicitat
Publicitat

78 Comentaris

Publicitat
#48 BEJOTA, BCN, 02/03/2013 - 18:21

COM QUE A CATALUNYA MANAN LES DONES(MATRIARCAT) .FINS I TOT LES MONGES PARLAN DE POLITICA. FERRUSOLA,RAHOLA ,GUISPERT...SÓN BONS EXEMPLES.eL SABI ALEMANY DIGUÉ:"CABELLS LLARG I IDEÏES CURTES".(UN PETIR TROÇ DE TERR. COM A NACIÓ). EL CAS ÉS MANAR.

#47 EXPLICA-HO, bcn, 02/03/2013 - 00:42

L?Estat espanyol es gasta 47 milions d?euros cada dia en el Ministeri de Defensa. Amb tres mesos d?aquest pressupost a Catalunya no hi hauria cap retallada.

#46 Casper, Bcn, 01/03/2013 - 22:47

Con "Sor Yeyé" la Iglesia Institución que lleva más 2000 años se va a la porra. La verdad no me apetece para nada que la Iglesia Católica termine dividida, compartimentada y sectaria como las Iglesias Evangélicas que hay para todos los gustos.

#45 Manolo, Barcelona, 01/03/2013 - 20:27

Vaya tontería que ha dicho

Me da la impresión que a esta monja le gusta más las cámaras que a un tonto un caramelo

Bueno . Alguien le escucharía, o tendría el mismo seguimiento si no fuera monja?

Claro que para decir lo que dice, siempre estará TV3 y los medios del Sr. Conde para atenderla

País

#44 joan, Pyongyang, Països Catalans, 01/03/2013 - 20:17

Estas declaraciones son como las del general tonto del culo que ha dicho que la Patria esta por encima de la democracia pero claro, como la hermanita es catalanista pues nada, laissez faire. La Constitución es la que garantiza el proceso democrático.

#44.1 Moles, Les Ardenes, 03/03/2013 - 12:59

una constitución severamente articulada , cepillada y impuesta por mandamientos franquistas de corneta y taberna, pero claro , que coño te explico a ti?