Publicitat
Societat · 7 de Maig de 2012. 15:17h.

"L'absentisme laboral cau a la meitat"

El president de Fepime afirma justifica les retallades en Sanitat

"L'absentisme laboral cau a la meitat"

Eusebi Cima

El president de Fepime i membre de les Juntes Directives de la CEOE i de Foment del Treball, Eusebi Cima, ha assegurat, en relació als ajustos que està fent el Govern en matèria de sanitat, que “s’hauria de felicitar el conseller per aquestes retallades, i a tot el sistema sanitari, tant públic com privat d’aquest país, perquè hem millorat la salut dels ciutadans de Catalunya”. “Ho dic amb coneixement de causa, perquè per exemple, l’absentisme laboral gairebé ha caigut a la meitat", ha afegit.

En una entrevista feta al programa Converses de la Cope, Cima creu que cal fer una reforma sobre la figura del funcionari i el treballador públic. "Un jutge és funcionari perquè compleix amb una funció pública, una infermera o un guàrdia de seguretat, no", ha manifestat.

A l’hora d'analitzar la situació política i econòmica a Europa, el president de Fepime ha advertit que hi ha algun país europeu que està interessat a aconseguir que la imatge d'Espanya caigui. "A Itàlia, per exemple, li interessa molt que el punt de mira sigui Espanya i així, Europa oblidi veure el que ells no estan fent".

Finalment, Eusebi Cima ha expressat que els incidents que es van viure durant la manifestació del 29M, dia de la vaga general, "estaven liderats per algú, perquè eren gent preparada, organitzada i equipada, per tant, el que s'ha de fer és investigar qui finança aquests vàndals que estan interessats que Barcelona perdi la seva imatge".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 laila, bcn, 07/05/2012 - 17:34

Sembla que li faci gràcia que la gent tingui por de demanar la baixa per malaltia.

#1 Albert g.g., Barcelona, 07/05/2012 - 16:16

Una persona que apoya les retellades en Sanitat no te dre de ser respectat.